Žena jako inspirace: Valerie Ramsey
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Valerie Ramsey

22. 10. 2017

Modelka, autorka mnoha článků, mluvčí přednášející na akcích týkajících se ženských práv. Tato dáma je ve světových magazínech zařazována mezi nejvlivnější ženy současnosti ve věku nad sedmdesát let. 

Když  překročila sedmdesátku, objevila se v reklamní kampani na jeden wellnes rezort v Palm Beach na Floridě. Což je skvělá zpráva, protože doposud takový byznys získávaly modelky velmi mladé. Jenže kdo si především dopřává wellnes pobyty, lázně, plavání v bazénu? No přece lidé středního a vyššího věku. Takže Valerie je se svou skvěle udržovanou postavou a přirozeným vzhledem přímo ideální představitelkou pro podobné projekty a důkazem, že se ženy vyššího věku objevují v reklamách čím dál častěji.

Ovšem nejen proto je dobré ji znát. Modeling je jen jedna z jejich aktivit. U jejího jména se často objevuje slovní spojení: motivační řečník. Valerii si totiž často zvou organizátoři různých konferencí a akcí na podporu práv žen a na podporu zdravého stárnutí. Umí dobře mluvit o tom, jak je důležité, aby žena neztratila sebevědomí a sebeúctu, ať je jí třicet nebo osmdesát. Japonská verze prestižního časopisu Voque ji například zařadila mezi dvanáct nejvlivnějších žen světa, které si užívají život ve věku, kdy dříve bývaly ženy považovány za babičky, které mají vše za sebou. Právě v Japonsku je toto téma aktuální, protože se tam lidé dožívají nejvyššího věku ve velmi dobré kondici.

Světlovlasá Valerie je tam považována za exotickou a obdivuhodnou. Působí také jako editorka amerických časopisů specializujících se na čtenáře vyššího věku a napsala několik knih o tom, jak zůstat v dobré psychické a fyzické kondici co nejdéle. Kromě toho, že jde o dámu akční a moudrou, také vypadá skvěle a má svůj styl. Takže může být malou či velkou inspirací. 

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%