Eva Balúchová
7.10.2017 09:52
Obdivuji tě,že i při takové "turistice"vidíš a fotíš zajímavé věci.
Elena Valeriánová
6.10.2017 20:30
Aničko, vidím, že jsme stejně postižené. Poslední dva roky provozuji tuto turistiku intenzivně, ne že bych z toho byla nějak nadšená, ale bohužel je to nutnost. A jak si krátím dlouhou chvíli. Fotím :-) Aničko, tvoje fotky jsou krásné. Pokud je na fotce č. 13 cesta, kterou jezdíš domů, tak ať tě vždy šťastně domů dovede. Souhlasím s Láďou V., že patří do soutěže.
Naděžda Špásová
5.10.2017 19:09
Kromě povinných návštěv lékařů jsem této turistiky naštěstí ušetřena. Obrázky jsou moc zajímavé.
Lidmila Nejedlá
5.10.2017 18:13
Aničko, stáří nám dává zabrat, viď?! Ty ale umíš najít potěchu i v takových situacích, fotografie jsou hezké. Hlavně ať vždy vede cesta domů třeba kolem toho stromu u cesty při západu slunce. Moc se mi líbí.
Ilona Erika Kolář
5.10.2017 17:25
Fotky jsou pěkné, hlavně se mi líbí zimní větvičky. :)
Anna Čípová
5.10.2017 16:27
Ali T., výšková a přízemní červená budova patří do areálu nemocnice. Mezi nemocnicí a sídlištěm vede silnice a teče řeka Dřevnice. Pane Ladislave, to jsou fotografie z archívu, Vaše hodnocení potěšilo. Leni, tak to snad máš vybráno na hodně roků. Moc ti to přeji. Děkuji všem za milá slova i přání, aby cest do nemocnic bylo co nejméně.
Lenka Hudečková
5.10.2017 15:07
Ani já nikomu nepřeji právě tento druh turistiky, ale v životě se to tak někdy sejde, že to prostě jinak nejde... Sama mám za sebou 9 operací, a tedy i pobytů po nemocnicích (Liberec, Motol, Plzeň FN a KV) a doufám, že se do žádné v blízké době nepodívám...
Jana Šenbergerová
5.10.2017 15:06
Aničko, skvělé. Tvé fotky mají úžasnou hloubku, jen do nich vstoupit. Těm nemocnicím se ovšem raději vyhnout.
Alena Tollarová
5.10.2017 13:04
Nemocniční turistiku nepřeji nikomu a samozřejmě ani Tobě, Aničko. Fotka č 5 - to je část nemocnice nebo čeho? Já jsem naštěstí byla v nemocnici jen jednou a když mi otrnulo, v rámci rhb jsem se šourala po nemocničních chodbách. Koukala jsem různě z oken, ale neměla jsem foťák. Jinak bych zvěčnila něco jako šibenici v zahradě protějšího DD. Pět let přemýšlím, co to vlastně bylo.
Věra Ježková
5.10.2017 11:39
Paní Aničko, úžasný nápad. Fotky moc hezké. Přeji vám ovšem co nejméně důvodů k nemocniční turistice a fotky raději z optimističtějších míst.
Načíst starší příspěvky