Vysoké Tatry, Štrbské pleso, Skok (II. část)
FOTO: autorka

Vysoké Tatry, Štrbské pleso, Skok (II. část)

1. 7. 2017
cestování
Hodnocení:
(4.7 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
opr. narcisky
Jitka Mošovská
Hanko, protěž kvete později, tady v nižších polohách u bystřin kvetly blatouchy a u penzionu i narcizky, ač to byl konec května. Evo přeji Ti radost z hor a lesů.
Eva Krausová
Tak to by byl můj šálek kávy - hory. Já mám nejraději Šumavu, ale krásně bylo i v Jeseníkách v Karlově Studánce, ale to je dost daleko. Díky za snímky, vždy se ráda podívám na místa, která osobně neznám. Jen medvědů bych se asi trochu obávala...
Hana Rypáčková
Kdysi jsem s botanikama "trhala" protěže v Tatrách.Tehdy se nefotilo, ale herbářovalo.Vždy se horám omlouvám. Krása, taky bych je zase dala .
Jitka Mošovská
Maruško, já vím, někde jsem četla, že tam máš i příbuzné. Teď, že jedeš do Nízkých Tater.
Marie Seitlová
Jitko děkuji, že jsem s vámi mohla znovu projít ke Skoku. Tatry dobře znám, ale stále mě to tam táhne.
Jitka Mošovská
Děkuji za nakouknutí a příspěvky. Paní Jarmilo J. také tam jsme trávily dovolenou čl, I. část a viděly jsme Vás na záběrech videa (CD) promítaného ve vestibulu.
Libuše Křapová
Jíťo, já na to přišla, co to je :-) Přece tlapka malého medvíděte, co je neviditelně schované, aby ho Lidmila neviděla :-)
Lidmila Nejedlá
Jitunko, krásně jsi to zdokumentovala! Stále vzpomínám.
Jarmila Komberec Jakubcová
Moc hezké fotky a povídání. Připomnělo mně moje loňské putování Tatrami kde jsem byla na retro v hotelu Morava

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody