Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
8.6.2017 08:24
Odtajňuji nádraží: Je to Mikulov v Krušných horách. Tunel je mezi zastávkami Mikulov v Krušných horách a Mikulov Nové Město. Pozorní čtenáři si jistě všimli, že už jsem jednou dávala hádat nádraží Mikukov na Moravě. Ještě na doponění. Pramenáč je hora (vřele doporučuji, z Moldavy je to kousek), Bouřlivec je potok a Bouřňák je hora, kde je známý skiareál, sjezdovky i spousta běžeckých tras.
Jana Šenbergerová
6.6.2017 17:04
Mám! Pomohla mi nápověda.
Anna Čípová
6.6.2017 12:39
Pomohla délka tunelu.
ivana kosťunová
6.6.2017 11:27
Ale ne- měla jsem to před očima a říkala jsem si, že to nemůže být ono, když je to na Moravě. A ono je to ono.
Zuzana Pivcová
6.6.2017 10:39
Pomohla mi délka tunelu. Zeměpisné názvy jsem objevila až dodatečně v textu. Tam to snad všude bouří a navíc ještě bublá jako každý pramen.
Jana Kovářová
6.6.2017 09:30
Taky vím, že město se stejným názvem je na jižní Moravě. Ale toto nádraží jsem našla.
Lenka Hudečková
6.6.2017 09:03
Tak jsem pohledala a snad našla...ne určitě našla, jen mě zmátlo to město, protože znám ho v jiné části republiky...
ivana kosťunová
6.6.2017 08:57
jsem se nechytla vůbec :)) Zatím..
Mirek Hahn
6.6.2017 08:34
Jsem se chytil zrovna té nejpracnější nápovědy.... Kdybych si vybral tu jednoznačnou, tak jsem to našel mnohem dřív.