Poznáte toto nádraží?
Foto: autorka

Poznáte toto nádraží?

15. 4. 2017

Toto město není nijak zajímavé. Je v něm jeden z nejstarších kostelů u nás a v létě, kromě jiného, se tu koná jeden známý rockový festival. Kdysi tu bylo moc hezké nádraží, bylo zbouráno a místo něj bylo postaveno nové, podle mě děsné. Jednu dobu tu vlaky nestavěly, nyní je zastávka obnovena.Za války bylo součástí Sudet. Hezké hádání.

Fotohádanky nádraží
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
Miluško, je to jednoduché. Ve svém profilu si dáte: Založit nový článek, do titulku Poznáte toto nádraží, pak text a vyberete rubriku cestování. No a pak fotografie. Jednu titulní, tu můžete rovnou z počítače a pak přidat, pokud jich budete chtít uveřejnit víc. Ale ty si musíte nejdříve nahrát do galerie. A pozor, aby tam nebyl název nádraží. Já už jich mám připravených k vydání dalších pět. Nejvíc práce mi dá hledání fotek a retušování nápisů. Už se těším, s čím překvapíte.:)
ivana kosťunová
Snad jsem to tedy našla, ale byla to fuška. Nebýt více indicií, nenašla jsem. Nevěřila bych, kolik festivalů se pořádá v srpnu. Název připomíná jeden rukodělný nástroj a v obci stojí památná lípa.
ivana kosťunová
vznik obce r. 1227
Ilona Erika Kolář
Tak teď už vím. Sedm písmen.
Naděžda Špásová
Miluško, on tam ten pivovar nikdy nebyl. Tak ještě nápověda, první zmínka o obci je z r, 1227 a ten kostel je románský. Tak teď už to bude hračka.
Ilona Erika Kolář
Já jsem se teď vrátila s lítání na Milešovku a opravdu nevím, ani podle nápovědy.
Naděžda Špásová
Vidím, že se snažíte, ale musím vás zklamat. Pivovar, ani nějaký politik tam nikdy nebyli. A na tři slova, nebo tři písmena to také není. A na T, také nezačíná. Helo Č., obávám se, že jsi někde jinde. Ale u některých přihořívá.
Věra Lišková
Díky nápovědám jsem dost bloudila, ale nakonec i našla to nádraží, které sice moc neláká k návštěvě, ale když se vymění první písmenko, je tu souvislost s velikonocemi.
Marie Pudichová
Jestli jsem někoho zmátla, tak mi musíte prominout. Začínám... Děkuji :-)
Marie Pudichová
Omlouvám se, ale když jsem psala komentář tak jsem byla jednou nohou na útěku. Mělo být 3 slova. První začíná na T.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.