Vítěze fotosoutěže vyhlásíme tuto neděli
Ilustrační foto: pixabay.com

Vítěze fotosoutěže vyhlásíme tuto neděli

19. 3. 2017

V pátek 24.3. končí fotosoutěž portálu i60 na téma "Obrázky zimy". Pokud jste ještě nevložili do soutěže své zimní snímky, neváhejte, času už je málo! Brzy už přivítáme jaro, a s ním přijde i další etapa celoroční soutěže o nejkrásnější snímky - "Obrázky jara". Těm, kdo jsou na portále i60 teprve krátce, připomínáme, že v prosinci opět pro naše čtenáře připravíme kalendář na rok 2018, sestavený právě z fotografií autorů, zaregistrovaných na tomto portále.

Dnes také skončila produktová soutěž o audioknihu "Miloš Forman - Co já vím". A ze soutěžícíh, kteří správně odpověděli na položenou otázku, byl vylosován pan Marian Rohoška. Knižní cenu za vítězství ve vědomostním kvízu uplynulého týdne pošleme paní Pavle Klugové.

A s rozdáváním cen ještě nekončíme. Dárek (tužku na tablet či chytrý telefon) od nás obdrží paní Hana Rypáčková za článek, který se vázal na naše téma týdne,k s názvem Sportem ku zdraví nebo trvalé invaliditě. A stejným dárkem oceňujeme i Počin týdne, kterým je podle názoru redakce pěkně napsaný příspěvek paní Ivany Kosťunové Mám rád vlaky co někam jedou... Všem oceněným gratulujeme!

A nezapomeňte ani na naši literárně-cestovatelskou soutěž s názvem "Místo mého srdce", v níž je hlavní cenou batoh Reebok Motion. Pravidla této soutěže najdete na tomto místě.

Na závěr informace o tom, jaká nás čekají témata týdne. Tím prvním jsou rozvody (v článku redaktorky Vratislavy Hofmanové si budete moci přečíst, proč jsou rozvody nevýhodné pro ženy) a v následujícím týdnu vás čeká téma "plastická chirurgie". K těmto tématům se můžete vyjádřit i vy, nejlepší příspěvky opět oceníme malým dárkem.

Milé čtenářky, milí čtenáři,
věříme, že se už těšíte na jaro, na vaše zahrádky, chaty, chalupy a toulky přírodou. Nezapomínejte ani na magazín i60. Pište, soutěžte, bavte se s námi. Tahle země není jenom pro mladý!

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Marně hledám na Íčku výsledky fotosoutěže Obrázky zimy. Chtěla bych také někomu dát hlas, ale nevím kde...?
Zdenka Jírová
všem oceněným blahopřeji.
Lidmila Nejedlá
Blahopřeji a děkuji za zpestření webu.
Danuše Onderková
Všem výhercům blahopřeji...
ivana kosťunová
Teprve po upozornění jsem zjistila, že můj článek získal ocenění. Takže děkuji, těší mě , že se článek líbil, snad i potěšil, a samozřejmě gratuluji ostatním oceněným.
Hana Rypáčková
Za sebe děkuji a ostatním gratuluji . Ivanky článek se mi moc líbil....
Marie Seitlová
Blahopřeji všem vítězům.
Jitka Hašková
Blahopřeji všem výhercům, ale tu soutěž o lístky do divadla, která končila 14.3. nikdo nevyhrál? Nebo jsem si toho nevšimla?
Anna Potůčková
Blahopřeji všem výhercům !
Libuše Křapová
Blahopřeji vítězům :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...