Vítěze fotosoutěže vyhlásíme tuto neděli
Ilustrační foto: pixabay.com

Vítěze fotosoutěže vyhlásíme tuto neděli

19. 3. 2017

V pátek 24.3. končí fotosoutěž portálu i60 na téma "Obrázky zimy". Pokud jste ještě nevložili do soutěže své zimní snímky, neváhejte, času už je málo! Brzy už přivítáme jaro, a s ním přijde i další etapa celoroční soutěže o nejkrásnější snímky - "Obrázky jara". Těm, kdo jsou na portále i60 teprve krátce, připomínáme, že v prosinci opět pro naše čtenáře připravíme kalendář na rok 2018, sestavený právě z fotografií autorů, zaregistrovaných na tomto portále.

Dnes také skončila produktová soutěž o audioknihu "Miloš Forman - Co já vím". A ze soutěžícíh, kteří správně odpověděli na položenou otázku, byl vylosován pan Marian Rohoška. Knižní cenu za vítězství ve vědomostním kvízu uplynulého týdne pošleme paní Pavle Klugové.

A s rozdáváním cen ještě nekončíme. Dárek (tužku na tablet či chytrý telefon) od nás obdrží paní Hana Rypáčková za článek, který se vázal na naše téma týdne,k s názvem Sportem ku zdraví nebo trvalé invaliditě. A stejným dárkem oceňujeme i Počin týdne, kterým je podle názoru redakce pěkně napsaný příspěvek paní Ivany Kosťunové Mám rád vlaky co někam jedou... Všem oceněným gratulujeme!

A nezapomeňte ani na naši literárně-cestovatelskou soutěž s názvem "Místo mého srdce", v níž je hlavní cenou batoh Reebok Motion. Pravidla této soutěže najdete na tomto místě.

Na závěr informace o tom, jaká nás čekají témata týdne. Tím prvním jsou rozvody (v článku redaktorky Vratislavy Hofmanové si budete moci přečíst, proč jsou rozvody nevýhodné pro ženy) a v následujícím týdnu vás čeká téma "plastická chirurgie". K těmto tématům se můžete vyjádřit i vy, nejlepší příspěvky opět oceníme malým dárkem.

Milé čtenářky, milí čtenáři,
věříme, že se už těšíte na jaro, na vaše zahrádky, chaty, chalupy a toulky přírodou. Nezapomínejte ani na magazín i60. Pište, soutěžte, bavte se s námi. Tahle země není jenom pro mladý!

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.