Zase ta seznamka?!
Ilustrační foto: ingimage.com

Zase ta seznamka?!

18. 12. 2016

Začali si na internetové seznamce. Nikdy předtím to nezažila, sex přes písmenka. Zpočátku z toho byla nesvá, ale pak se pomalu do toho dostala a začalo se jí to chvílemi i líbit. Muž byl v tomhle směru zkušený, stačilo se nechat vést a podle svých pravidel, které si určila, odpovídat nebo nahrávat. Byla to hra.

Odborníci tvrdí:

Člověk si může představovat scény, aby zvýšil svou sexuální touhu, ale nemusí mít v úmyslu je realizovat. Neboť fantazie je dokonale kontrolovaný a řízený produkt mysli.“

Fantazii se meze nekladou, říká se a platí to dokonale také, když jde o erotické představy. Hranice sexuální imaginace prakticky neexistuje. Znamená to však, že jsme všichni ve skutečnosti "zvrhlíci"?  

A tak se stávalo, že jak na jedné, tak na druhé straně se dostavovaly vlny vzrušení a uspokojení. Snažila se být vtipná, věcná a podle možností mravná a hravá. Nemohlo to trvat věčně. Chtěla ho potkat a vědět. Nebránil se, ale nikdy mu to nevyšlo. 

Když už potřetí se do cesty setkání něco zchrulo, kontakt zablokovala. On neměl možnost jakkoliv jinak ji oslovit. Ona možnost měla. A tak po čtrnácti dnech rozhodování, požádala svého kamaráda (gaye znalého poměrů), jestli by s ní nešel na kávu a skleničku do vyhlášeného hotelu. Šel rád a byl tam jako ryba ve vodě (to byl dobrý tah). Usadili se v denní kavárně. U baru dva číšníci a oni dva u stolu. Jeden z nich přišel pro objednávku, druhý nevěřícně zíral za barem. Určitě si myslel, že má vidiny. Kávu a vodu bez bublinek, (jednu s brčkem) přinesl ON. Prohlédla si ho, zabodla pohled do jeho očí a s úsměvem poděkovala. Zůstal u stolu stát s dotazem na další přání. S pohledem nevinné školačky a úsměvem rošťáka  odpověděla:  „ano, měla bych jedno, ale chtěla bych ho třikrát“. Pár vteřin trvalo, než vtip pochopil.

Tentokrát se rošťácky usmál on, otočil se a odcházel. V půli cesty k baru udělal čelem vzad, vrátil se ke stolu a s úklonou ji požádal, zda by ho mohla následovat. 

Nestalo se nic podstatného. Objetí bylo zdrcující, polibky jemné i vášnivé. Se splašenými kalhotami si musel poradit sám. Oběma jim bylo jasné, že se nedá ani v jednom pokračovat dál.

A teď už zavřít oči a spát, pohádka končí...

 

 

seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Magdalena Javorová
Najprv som sa nechcela registrovať na tento portál...však ešte mi neni 60 a navyše som slovenka, ale moji známi z brna, liberca aj z jihlavy ma ukecali a tak som tu a zdá sa mi, že to neuľutujem. :-) Pozdravujem vás
Hana Šimková
Když se vyplní sny, tak je to fajn.
Jana Šenbergerová
Já takový, že se najdou dva a není to jen sen, ale realita. Pro někoho může být lepší ten sen. Záleží na tom, co kdo hledá a očekává. Kdo se bojí uskutečnit své sny, většinou nemá šanci.
Hana Šimková
Myslíte Jano, že konec dobrý, všechno dobrý?. Ale jaký konec si představujete?
Jana Šenbergerová
Docela dobrý program. Jen ho dotáhnout do konce. :-)
Hana Šimková
To jenom ,aby mi nenastydnul a nemusela jsem snášet jeho rýmičku Lidmilko.
Eva Krausová
Hanka i Lidmilka mne rozesmály.
Lidmila Nejedlá
Jóóóó? Sex s vámi cloumá? A pod stromečkem? No to jsou věci! Hanka by na chlapa hodila deku? No co, co, co...!
Hana Šimková
Jarmilko, moc ti to přeji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Haničko hezky jsi to vystihla. já díky seznamce jsem našla báječného muže se kterým si oba dobře rozumíme a letos budeme společně trávit i Vánoce. Doufám, že tomu bude i v dalších letech.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.