Zase ta seznamka?!
Ilustrační foto: ingimage.com

Zase ta seznamka?!

18. 12. 2016

Začali si na internetové seznamce. Nikdy předtím to nezažila, sex přes písmenka. Zpočátku z toho byla nesvá, ale pak se pomalu do toho dostala a začalo se jí to chvílemi i líbit. Muž byl v tomhle směru zkušený, stačilo se nechat vést a podle svých pravidel, které si určila, odpovídat nebo nahrávat. Byla to hra.

Odborníci tvrdí:

Člověk si může představovat scény, aby zvýšil svou sexuální touhu, ale nemusí mít v úmyslu je realizovat. Neboť fantazie je dokonale kontrolovaný a řízený produkt mysli.“

Fantazii se meze nekladou, říká se a platí to dokonale také, když jde o erotické představy. Hranice sexuální imaginace prakticky neexistuje. Znamená to však, že jsme všichni ve skutečnosti "zvrhlíci"?  

A tak se stávalo, že jak na jedné, tak na druhé straně se dostavovaly vlny vzrušení a uspokojení. Snažila se být vtipná, věcná a podle možností mravná a hravá. Nemohlo to trvat věčně. Chtěla ho potkat a vědět. Nebránil se, ale nikdy mu to nevyšlo. 

Když už potřetí se do cesty setkání něco zchrulo, kontakt zablokovala. On neměl možnost jakkoliv jinak ji oslovit. Ona možnost měla. A tak po čtrnácti dnech rozhodování, požádala svého kamaráda (gaye znalého poměrů), jestli by s ní nešel na kávu a skleničku do vyhlášeného hotelu. Šel rád a byl tam jako ryba ve vodě (to byl dobrý tah). Usadili se v denní kavárně. U baru dva číšníci a oni dva u stolu. Jeden z nich přišel pro objednávku, druhý nevěřícně zíral za barem. Určitě si myslel, že má vidiny. Kávu a vodu bez bublinek, (jednu s brčkem) přinesl ON. Prohlédla si ho, zabodla pohled do jeho očí a s úsměvem poděkovala. Zůstal u stolu stát s dotazem na další přání. S pohledem nevinné školačky a úsměvem rošťáka  odpověděla:  „ano, měla bych jedno, ale chtěla bych ho třikrát“. Pár vteřin trvalo, než vtip pochopil.

Tentokrát se rošťácky usmál on, otočil se a odcházel. V půli cesty k baru udělal čelem vzad, vrátil se ke stolu a s úklonou ji požádal, zda by ho mohla následovat. 

Nestalo se nic podstatného. Objetí bylo zdrcující, polibky jemné i vášnivé. Se splašenými kalhotami si musel poradit sám. Oběma jim bylo jasné, že se nedá ani v jednom pokračovat dál.

A teď už zavřít oči a spát, pohádka končí...

 

 

seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%