Radosti slavných: Miroslav Donutil
FOTO: archiv České televize

Radosti slavných: Miroslav Donutil

8. 11. 2016

"Mám radost, že má seriál Doktor Martin takový úspěch. Já jsem předpokládal, že se bude líbit, už když jsme natáčeli první sérii, ale že bude úspěch tak obrovský a vznikne série druhá, to jsem, přiznávám, nečekal. On je totiž ten doktor divákům sympatický, přestože je to neurvalec, chvílemi až hrubián a neumí jednat s lidmi. Jenže on se tak brání situacím, se kterými si neví rady a ve skutečnosti jde o hodného člověka. Takové komplikované osoby hraji rád.

Natáčení obou sérií pro mě tedy byla jedna velká radost. Pobyt v krásném prostředí Beskyd, perfektní štáb, hodní lidé kolem. To se pak dá přežít i to, že ve pětatřicetistupňovém vedru natáčíte stále v obleku s utaženou kravatou i to, že se plazíte v dešti a zimě lesem a předstíráte, že hledáte medvěda. Ale když se teď setkáváme s milými reakcemi diváků, je to samozřejmě vše zapomenuto."

Radosti slavných
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Paní Danuše, myslím si to samé. Vůbec se mi tam pan Donutil nelíbí, a nelíbí se mi ani ten seriál. Je to okopírováno z amerického seriálu a americký venkov je určitě jiný než český. Pochopím nadsázku, ale musí v jádru obsahovat skutečnost, ale v tomto seriálu jsem ji nenašla. Donutila mám ráda, zvláště jeho vyprávění , ale tady se mi nelíbí. A že chválí seriál? Za ty peníze se mu nedivím.
Danuše Onderková
Také mám pana Donutila ráda, Balada pro banditu je opravdu nezapomenutelná, ale Doktor Martin mne vůbec neoslovil. Sledovala jsem pár prvních dílů, ale pak jsem to zavrhla.
Květoslava HOUDKOVÁ
Donutil je výborný herec, ale v TV je už "předonutilováno", seriál - občasník = za moc nestojí.
Lenka Hudečková
Já mám hodně ráda pana Donutila a ten seriál se mi líbí :-)
ivana kosťunová
Nemyslím, že by zrovna tento seriál měl obrovský úspěch. Mě osobně nijak neoslovil- vykonstruované příběhy, postavy, a sám donutil v hlavní roli dost nevěrohodný. Setkala jsem se i s nepříznivými kritikami v tisku. Ale přejme mistru Donutilovi jeho radost.
Karel Boháček
Dobré příběhy ale se zoufalou nudnou rozvláčnělou hlavní osou příběhu. Typické béčko.
Eva Balúchová
Na pár dílů jsem se podívala, co mě nejvíc zaujalo,byla beskydská krajina.
Zuzana Pivcová
Pro mě byla radost vidět pana Donutila v mých oblíbených Pelíškách, v Tankovém praporu, v divadle jako Sluhu dvou pánů a v některých Bakalářích, ale na nějaké seriály se už dávno nedívám. A kdepak je někdejší Balada pro banditu?! :-)))
Jana Šenbergerová
Tu radost z práce panu Donutilovi upřímně přeji, ale musím se přiznat, že pro mě je ten seriál totální propadák.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.