Přátelé odjeli za vnoučaty a svěřili nám kocoura, dům a zahradu. Krásnou zahradu. V tomto období a za slunného počasí je tam pastva nejen pro včely, ale i pro oči. Posuďte sami. Něco jsem fotila já, něco Pavel. Předkládáme jen zlomek toho, co jsme zvěčnili. Sobě i vám pro radost.
FOTO: autorka
Fotopříběh: Barvy vrcholného léta
29. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
7.9.2016 22:33
To je veliká krása = kytičky jsou můj koníček, moc děkuji, potěšila jsem oko i ducha♥
Jaroslava Handlová
31.8.2016 21:25
Jano a Pavle, nafotili jste krásně barevné léto a udělali radost i nám. Moc se mi líbí gazánie - jejich jméno jsem dosud neznala. Ty strakaté červeno-bílé růže jsou zajímavé, musí to být krásná zahrada!
Drahomíra Stínilová
31.8.2016 01:16
Překrásná květinová smršť. To tedy já se svou zahradou jsem párátko.
Eva Mužíková
30.8.2016 21:36
Jani, přestože jsem také obklopena spoustou květin, Tvá fotogalerie mne přímo nadchla.
Eva Krausová
30.8.2016 15:13
Jani,
tak to je nádhera. Nejvíc se mi líbí Zvonek, miluji modrou a navíc jsem zde poznala, květiny, které jsem možná někdy viděla, ale nevěděla, jak se jmenují...
Jana Šenbergerová
30.8.2016 14:03
Alenko, nakoukla jsem. Také máte nádhernou zahradu a fotky jsou krásné. :-)
Alena Vávrová
30.8.2016 13:56
Jani a Pavle, zářivé barvičky všemožných letniček oko potěší! Taky jsem kytičkový blázen a mám podobně zdokumentovanou letošní zahradu - už i tady na íčku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne