Fotoreportáž: Letní den na zahradě
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Letní den na zahradě

1. 8. 2016

Rádi tam trávíme den, na noc se stěhujeme do paneláku. Zahrada je nad městem. Čteme si ve stínu stromů, posloucháme rádio, pěstujeme brambory, zeleninu a ovoce. Hlavně se tu daří bylinkám. Roste tu šalvěj a meduňka, oregano a mateřídouška, řebříček, divizna a netřesky.Teplomilné rostliny chudých strání.

Za plotem je les, kde rostou maliny, houby a borůvky na mlsání. Je zde báječný relax. I náš pes je tu velmi spokojený. Oběd si uvaříme na šiškách ve starých kamnech. Nemáme tu elektriku, ani pitnou vodu, ale tu si přivezeme v kanystrech z domova. Tak tu hospodaříme jako za starých časů a je nám fajn.

 

fotografování zahrada
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Díky Ájo za tu jednu hvězdičku. Vůbec mě nenapadlo, že bys takové léto v přírodě záviděla....
Dagmar Bartušková
Milá Hano, zahradu máš nádhernou, ale nezavidím. Té dřiny a hlavně, ten konec videa, týkající se mytí nádobí!!! Nic pro mě. Brala bych tak den, dva - na "čumendu" jako relax. Spala bych klidně pod širákem, pokud by na mé nic nevlezlo. Ale potom, hupky dupky mezi lidi, do jiných zahrádek, do zahrádek kavárenských. Jo, dostal mě ten oběd na šiškách. :-) Tak si tam to léto s mužem a psikem krásně užívejte!
Eva Mužíková
Hani, moc jsem si Tvé video užila. Pohodička, klídeček, ale kdo vlastní jakýkoliv kousek zahrady ví, kolik práce se za tou krásou skrývá... Motýl a myčka bezkonkurenční fotky....
Naděžda Špásová
Hanko, máš to na té vaší zahradě moc pěkné a úplně chápu, že jste tam tak rádi. Fotky jsou super, hlavně způsob prezentace. *****
Anna Čípová
Paní Hanko, odpočívání vám přeji. Za tou nádherou je spousta práce. A vaše kuchyňka je kouzelná. Tak si to ještě dlouhá léta užívejte.
Marcela Broumová
Zahrada má mít tajemství, tahle je má. Knoflíky mě dojaly vzpomínkou, maminka vyráběla podobný závěs. Venda barevně ladí do zelenobílého tónu, pohoda. Video jsem si pustila několikrát a vždy jsem pookřála. Kout, stvořený pro radost. Díky, ráda jsem navštívila.
Helena Votíková
Hezká zahrádka kousek od města. Očekávala jsem záběr paní domu v houpací síti.... :-). Zdá se zcela obyčejné, ale je za tím spousta práce. Užívejte, odpočívejte.
Marie Seitlová
Určitě se u vás krásně odpočívá, ale ta práce kolem. Zahrada se mi moc líbí.
Hana Rypáčková
Díky za návštěvu na naší zahrádce. Není nijak šlechtěná, čím dál víc je "zapojená" , jen musím posekat trávu než přijede malý Honzík, i když letos moc klíšťat nebylo...Ani nikomu nevadila naše myčka nádobí- však talíře putují do opravdové doma.A všechno vylizovat loudálek nesmí.
Zdenka Jírová
Příjemné prostředí pro relax.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...