Fotoreportáž: Letní den na zahradě
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Letní den na zahradě

1. 8. 2016

Rádi tam trávíme den, na noc se stěhujeme do paneláku. Zahrada je nad městem. Čteme si ve stínu stromů, posloucháme rádio, pěstujeme brambory, zeleninu a ovoce. Hlavně se tu daří bylinkám. Roste tu šalvěj a meduňka, oregano a mateřídouška, řebříček, divizna a netřesky.Teplomilné rostliny chudých strání.

Za plotem je les, kde rostou maliny, houby a borůvky na mlsání. Je zde báječný relax. I náš pes je tu velmi spokojený. Oběd si uvaříme na šiškách ve starých kamnech. Nemáme tu elektriku, ani pitnou vodu, ale tu si přivezeme v kanystrech z domova. Tak tu hospodaříme jako za starých časů a je nám fajn.

 

fotografování zahrada
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Hani, máme něco podobného - jen ta naše má letos méně kytek. A připadá mi, že jsme tam letos ještě nelenošili, zpracovává se skácený ořech a seče tráva. Taky máme malou chaloupku na rozdíl od Vás s pitnou vodou, kolem plotu nám vede obecní vodovod. Tak jsme ho napíchli (kecám, řádně platíme). Elektriku nechci, je to zbytečné. Ráda jsem byla v Tvé krásné zahradě na návštěvě.
Jitka Chodorová
Hanko, potěšila jsi mě, pěkné video, krásná zahrada, díky, že jsi nám přiblžila váš letní den na zahradě. I pejsek je tam spokojený. Ráda jsem s vámi chvilku pobyla.
Jitka Mošovská
Hanko, na chvíli jsem se stala skřítkem v Tvé zahradě.
Olga Štolbová
Hanko, moc krásná zahrada a určitě vymazlená, věřím, že tě stojí spoustu potu. Musí se tam krásně odpočívat. *****
Jarmila Fialová
Také jsem měla něco podobného bez vody i elektriky.Bohužel jsem na práci byla sama,zlodějů přibývalo,tak jsem si našla jinou zábavu. :) Hezké fotky
Alena Vávrová
Vypadá to idylicky a jednoduše, ale je kolem toho i tak hodně práce a v jednoduchosti je přeci krása. Moc se mi to vaše "letní bydlo" zahradní líbí!
Zuzana Pivcová
Kdo se umí o takovou krásu starat, ten si ji i zaslouží!!
Alena Várošová
Hani super video,super celá Tvoje zahrada,chata,kytky,bylinky.Nic naaranžované,tak jak v tom žiješ,tak svoje video prezentuješ.Skvělé v krásné přírodě.
Marie Novotná
Tak tomu říkám ten správný relax.Moc hezký letní den na zahradě.Díky za něj.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.