Víte o někom, kdo našel lásku?
Ilustrační foto: ingimage.com

Víte o někom, kdo našel lásku?

1. 7. 2016

Tak přemýšlejte, neznáte nějaký pár, který se seznámil ve vyšším věku, pěkně jim to klape a mohl by být pro jiné inspirací?

Magazín DNES, čtvrteční příloha deníku MF DNES, připravuje téma o lidech, kteří se zamilovali ve vyšším věku. Zkrátka o těch, kteří měli štěstí a potkali někoho, s kým si rozumí, byť je jim kolem šedesátky a více. Pokud mezi takové šťastlivce patříte, nebo o nějakých víte ve svém okolí, můžete napsat redaktorce, která téma chystá. A to  na mail: scarlett.wilkova@mfdnes.cz.

"Portál i60 mám moc ráda a v poslední době mě na něm zaujalo, že zavedl seznamku pro seniory," vysvětluje Scarlett Wilková. "Vím, že v některých domovech pro seniory už pořádali i svatby, že mnozí lidé, kteří ovdověli nebo jsou rozvedeni, ve vyšším věku hledají partnera, se kterým by mohli sdílet starosti i radosti. A také vím, že seznamování ve vyšším věku není taková legrace jako třeba ve třiceti. Takže, pokud se podaří najít takové lidi, kteří by byli ochotni povídat a nechat si udělat krásnou fotografii, mohla by to být inspirace pro čtenáře. Zkrátka, ukázka toho, že život se může zvrtnout pěkným směrem v každém věku," říká.

Mimochodem, článek o seniorech, kteří žijí single, ve kterém v Magazín DNES hovořili senioři známí z portálu i60, měl mezi čtenáři MFDNES obrovský ohlas a patřil k nejčtenějším v tomto roce!

 

 

 

 

láska seznámení vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Taky patřím mezi ty šťastlivce,kteří našli nového partnera.Bylo to na seznamce a na podzim tomu bude 6 let.Nechyběla ani zamilovanost.Ostatně jsem se se vším svěřila našemu portálu ve svých příspěvcích.Přeji podobnou zkušenost dalším,kdo po ní touží.mm
Helena Hejduková
Jani děkuji. Taky jsem na tu tečku "přišla"
Elena Valeriánová
Znám Janu Š. a jejího Pavla.
Jana Šenbergerová
Heleno, použijte ho bez tečky za cz, zřejmě se vám tam vloudila.
Helena Hejduková
chtěla jsem poslat příběh, ale mejlík je neplatný
Hana Práglová
Též to našemu páru nesmírně přeji.Ať vám zaláskovaný život trvá až do konce !!!
Soňa Prachfeldová
Pane Karle, moc Vám to přeji oboum !
Helenka Vambleki
Svou osudovou lásku jsem potkala v padesáti. Bohužel, můj MUŽ by se určitě nikde prezentovat nechtěl :-)
Elena Valeriánová
Pane Karle, přeji Vám z celého srdce, abyste oba byli spolu ještě dlouho šťastní. A toto své štěstí prožívejte hlavně ve zdraví.
Soňa Prachfeldová
Ano je to docela intimní téma, pravda je, že ve dvou se to lépe táhne. Jsou známy i případy, že dospělé děti jsou proti lásce jejich rodičů

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.