Víte o někom, kdo našel lásku?
Ilustrační foto: ingimage.com

Víte o někom, kdo našel lásku?

1. 7. 2016

Tak přemýšlejte, neznáte nějaký pár, který se seznámil ve vyšším věku, pěkně jim to klape a mohl by být pro jiné inspirací?

Magazín DNES, čtvrteční příloha deníku MF DNES, připravuje téma o lidech, kteří se zamilovali ve vyšším věku. Zkrátka o těch, kteří měli štěstí a potkali někoho, s kým si rozumí, byť je jim kolem šedesátky a více. Pokud mezi takové šťastlivce patříte, nebo o nějakých víte ve svém okolí, můžete napsat redaktorce, která téma chystá. A to  na mail: scarlett.wilkova@mfdnes.cz.

"Portál i60 mám moc ráda a v poslední době mě na něm zaujalo, že zavedl seznamku pro seniory," vysvětluje Scarlett Wilková. "Vím, že v některých domovech pro seniory už pořádali i svatby, že mnozí lidé, kteří ovdověli nebo jsou rozvedeni, ve vyšším věku hledají partnera, se kterým by mohli sdílet starosti i radosti. A také vím, že seznamování ve vyšším věku není taková legrace jako třeba ve třiceti. Takže, pokud se podaří najít takové lidi, kteří by byli ochotni povídat a nechat si udělat krásnou fotografii, mohla by to být inspirace pro čtenáře. Zkrátka, ukázka toho, že život se může zvrtnout pěkným směrem v každém věku," říká.

Mimochodem, článek o seniorech, kteří žijí single, ve kterém v Magazín DNES hovořili senioři známí z portálu i60, měl mezi čtenáři MFDNES obrovský ohlas a patřil k nejčtenějším v tomto roce!

 

 

 

 

láska seznámení vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.