Moje první snímky a videa. U nás ještě hřiby zatím nerostou, tak jsem se podíval do archivu. Na svých toulkách jsem poprvé našel tuto houbu.
FOTO: autor
První příspěvek
21. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
23.6.2016 22:53
Tuto houbu jsem snad ještě nikdy neviděla!-Díky za ni!!! A pokud jste tento příspěvek vložil právě zde, ,myslím, že nemusí NIKOMU vadit.!!!Díky za každý zajímavý příspěvek, ať je KDEKOLIV!!!!
Ilona Erika Kolář
22.6.2016 10:10
Tohle roste u nás pod Kozím Vrchem, párkrát jsem na ni narazila a nikdy nevěděla, co to je.
Karel Boháček
22.6.2016 07:57
Jasnačka, že je to hvězdovec v typické verzi, je ještě růžový a červený, houba válečníků, prášek měl indiána znevidilnit.
Oldřich Čepelka
21.6.2016 23:48
Pro Můj svět je to sice mikrotext, spíš jen fotka s popiskem, ale budiž.
Elena Valeriánová
21.6.2016 21:23
Hani, díky. Už jsem si ji vygooglovala :-)
Hvězdovka patří mezi houby nejedlé, ale není jedovatá. V kulovitém stavu se dá jíst, ale je těžko stravitelná. Raději zůstanu u muchomůrky růžovky.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.6.2016 20:52
Nikdy jsem takovou houbu neviděla a mám jen dotaz - je to jedlé? Vím, že jedlé jsou všechny ale některé jen jednou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem