PALIČATÁ - klip na text Zuzany Pivcové
FOTO: autor

PALIČATÁ - klip na text Zuzany Pivcové

6. 6. 2016

Milí přátelé, diváci a posluchači, dokončil jsem další klip na text Zuzany Pivcové z těch, které mi nabídla ke zhudebnění. Snad vás zaujme jako ty předešlé, potěší, popřemýšlíte nad rozverným textem, zasníte se a třeba si i zapískáte se mnou.... A já vám, a Zuzaně, potěšeně děkuji ♥

 

cestování hudba
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Libore, stačí na Youtube zadat do vyhledávače jméno Lubomír Müller, a zobrazí se jeho skladby. Nebo Zuzana Pivcová, a zobrazí se jejich společné písně. Takže podle jména je najde kdokoliv nejen v ČR a SR. Jak ale seznámit svět s jejich jmény ...?
Radovan Cakl
Zatím nejlepší výsledek spolupráce Zuzany a Lubomíra, dvou lidí, kteří se seznámili přes seniorský portál i60. Jen houšť a větší kapky. Zuzko a Lubomíre, díky za krásný zážitek!
Libor Farský
Úžasné, hvězdné. Nemáte někdo nápad, jak obohatit tímto zážitkem i ostatní posluchače a diváky v celé ČR, příp. i na Slovensku? ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Květoslava HOUDKOVÁ
Alenko Vár. - děkuji za tip ubytování v Čes.Budějovicích. Už jsem si našla na internetu - je to přijatelné a pokud bude volno, navštívím JČ možná i dříve a pak znovu při přehlídce. Pokud cestuji, tak převážně sama (aspoň nejsem vázaná) a tak hledám levná ubytování pro 1 osobu.
Hana Rypáčková
Velmi povedené - dva profíci se dali dohromady. Senzační...
Lubomír Müller
Děkuji za vaše vzkazy. Je povzbuzující vědět, že píseň má ohlasy. Je-li lepší než předešlá, nebo není, to nechám opravdu na zážitku vás posluchačů. Pro mne (a jistě i pro Zuzanu) je důležité, že nasloucháte a vnímáte. Ještě jednou veliké DÍKY ♥ těším se na setkání 15.6. ve Ville Pellé.
Marie Seitlová
Moc se mi píseň líbí.
Zuzana Pivcová
Lubomíre, Tvá písnička se mi asi také líbí ze všech nejvíc. Je to, jak jsem řekla někdy zkraje, jako když umělec zhotoví z kamene šperk nebo z hlíny sochu. Tak mi připadá, že i Ty každé mé básničce vdechneš život. Mám radost a děkuji Ti.
Zuzana Pivcová
Květo, vystoupení bude ve Vile Pellé, ne v Písecké bráně. A o Budějovicích se sem trochu nehodí.
Alena Várošová
Paní Květo,pokud sháníte nocleh v Č.Budějiovicích je u nádraží ubytovna stylově a čistě zařízená a za dvoulůžkový pokoj,kde budete sama s vlastním soc.zařízením chtějí na jednu asi 360,-Kč a ještě vám strhnou asi 10% ,že jste důchodce.Je to asi 50 m od nádraží,celkem klid.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.