Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!
Ilustrační foto: pixabay.com

Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!

20. 3. 2016

Všechno jednou skončí, i to, co je poprvé – jako naše poslední literární soutěž. Opět se sešly skvělé příspěvky, vtipná vyprávění o prvních láskách, příběhy ze školy či z prvních toulek po světě, ale i dojemné zpovědi o „setkáních“ se smrtí. (Všechny soutěžní příspěvky najdete kliknutím na modrý štítek  názvem "Soutěž-poprvé", který najdete vpravo od tohoto článku nad komentáři).

I tentokrát jsme o tom, kdo získá za svůj soutěžní příspěvek cenu, nechali rozhodnout naše losovací zařízení a to určilo tyto vítěze:

Anna Potůčková: Poprvé na vesnické taneční zábavě
Alena Tollarová: Poprvé v lázních
Karel Boháček: Mé první životní zklamání  

Vítězům gratulujeme a posíláme Konopné lístky od společnosti Carun Pharmacy! A všem čtenářům přidáváme informaci o příštím vyhodnocování soutěží, o kterém jste sami diskutovali na chatu. Jednoho vítěze příště určí členové redakce a Redakční rady, dalšího sami čtenáři hlasováním na chatu a případně třetího vybere naše losovací zařízení. A máme pro vás ještě jednu novinku - v sekci Soutěže najdete tabulku Výsledky soutěží, do které budeme každý týden zapisovat vítěze všech ukončených soutěží, aby byl na jednom místě přehled cen a vítězů. 

Od vás, čtenářů, si necháme poradit i téma příští literární soutěže - napište nám na chat Redakce, jaké téma by se vám líbilo, o čem byste chtěli psát, anebo si přečíst. Příští neděli jedno z vašich témat vybereme.

Fotosoutěž: Obrázky jara!

Přestože nás letos zima až tak moc nepotrápila, určitě jste se již také těšili na jaro. Přivítejme jej společně fotografiemi. Vyhlašujeme tradiční fotosoutěž o to, kdo nejkrásněji zachytí jaro svým fotoaparátem.  

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři, kteří vloží maximálně tři své snímky do soutěžního formuláře v sekci Soutěže (viz zde). Každý snímek, pořízený v letošním roce, musí být opatřen popiskem, kde bude uvedeno, kde a kdy byl snímek pořízen a uvede název snímku. Soutěž bude trvat do 13. května 2016, v neděli 15. května vybereme dva vítěze, kteří získají velkokapacitní flashdisk. O jednom vítězi rozhodne redakce, o druhém pak čtenáři hlasováním - kliknutím na palec u fotografií. Soutěž najdete zde.  

A pozor! Snímky jara zaslané do soutěže, se budou započítávat do celoroční soutěže o kalendáře na rok 2017. Fotosoutěž uspořádáme každé roční období a na konci roku vybereme nejlepší snímky, z nichž necháme opět vyrobit kalendář. Ten získají zdarma autoři snímků, které budou mezi vybranými fotografiemi v každém ročním období. Přejeme všem ostré a bystré oko!  

Další soutěže

Skončily také naše dvě produktové soutěže, kde jste mohli hrát o voucher na jarní úklid od společnosti Lidská síla a také o Konopné semínko od společnosti Carun Pharmacy. To získají tito vylosovaní soutěžící: Olga Truxová, Jaroslava Handlová a Miroslav Mottl, uklizeno profesionálkami bude u paní Ivany Doušové, Zuzany Pivcové a Miloše Nekvasila.  

A tradičně v neděli vyhlašujeme také vítěze vědomostního kvízu, kterým byl vylosován pan Vlastislav Hradilík. Kvíz, stejně jako soutěž FOTO dne pokračuje i nadále. Gratulujeme všem oceněným soutěžícím! 

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, užívejte si jara, vyrazte do přírody, choďte, foťte, ale také pište a čtěte magazín i60, který je tu pro vás.

Tahle země není jenom pro mladý!                           

 

 

 

 

čtenáři i60.cz Soutěž - poprvé
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Mám spolu s výherci radost,gratuluji a těším se na další klání. mm
Naďa Pokorová
Gratuluji všem výhercům a i ostatním autorům děkuji za pěkné počtení.
Zuzana Pivcová
Všem gratuluji. Osobně mě rozesmála má výhra - úklid profesionálek. Tak to je docela lituji. Můj "malý přehledný nepořádek", jak říkával Horníček, je v mém případě o něco větší a méně přehledný. :-)
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji výhercům, soutěž skončila - hurá do další !
Dana Kolářová
Blahopřeji výhercům soutěží a autorům přeji do budoucna hodně inspirace.
Lidmila Nejedlá
Byla to hezká soutěž se zajímavým námětem. Všem přispěvatelům gratuluji, vítězům přeji.
Míla Hyhlíková
Gratuluji vítězům a těším se, že si v rubrice "Moje próza" přečtu další pěkné příběhy, třebaže už nebudou soutěžní.
Olga Štolbová
Soutěž "Moje poprvé" byla pro mne, ze všech soutěží nejzajímavější. Spousta krásných příběhů, mohli vyhrát všichni. Výhercům gratuluji a redakci děkuji. Na další soutěže se těším. *****
Lenka Hudečková
Gratuluji vítězům :-). Líbí se mi nové rubriky, je to pěkně přehledné. I nová soutěž s jarními fotkami. Takže díky redakci :-)
Naděžda Špásová
Gratuluji výhercům.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.