Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!
Ilustrační foto: pixabay.com

Vyhlašujeme vítěze soutěží a také novou jarní fotosoutěž!

20. 3. 2016

Všechno jednou skončí, i to, co je poprvé – jako naše poslední literární soutěž. Opět se sešly skvělé příspěvky, vtipná vyprávění o prvních láskách, příběhy ze školy či z prvních toulek po světě, ale i dojemné zpovědi o „setkáních“ se smrtí. (Všechny soutěžní příspěvky najdete kliknutím na modrý štítek  názvem "Soutěž-poprvé", který najdete vpravo od tohoto článku nad komentáři).

I tentokrát jsme o tom, kdo získá za svůj soutěžní příspěvek cenu, nechali rozhodnout naše losovací zařízení a to určilo tyto vítěze:

Anna Potůčková: Poprvé na vesnické taneční zábavě
Alena Tollarová: Poprvé v lázních
Karel Boháček: Mé první životní zklamání  

Vítězům gratulujeme a posíláme Konopné lístky od společnosti Carun Pharmacy! A všem čtenářům přidáváme informaci o příštím vyhodnocování soutěží, o kterém jste sami diskutovali na chatu. Jednoho vítěze příště určí členové redakce a Redakční rady, dalšího sami čtenáři hlasováním na chatu a případně třetího vybere naše losovací zařízení. A máme pro vás ještě jednu novinku - v sekci Soutěže najdete tabulku Výsledky soutěží, do které budeme každý týden zapisovat vítěze všech ukončených soutěží, aby byl na jednom místě přehled cen a vítězů. 

Od vás, čtenářů, si necháme poradit i téma příští literární soutěže - napište nám na chat Redakce, jaké téma by se vám líbilo, o čem byste chtěli psát, anebo si přečíst. Příští neděli jedno z vašich témat vybereme.

Fotosoutěž: Obrázky jara!

Přestože nás letos zima až tak moc nepotrápila, určitě jste se již také těšili na jaro. Přivítejme jej společně fotografiemi. Vyhlašujeme tradiční fotosoutěž o to, kdo nejkrásněji zachytí jaro svým fotoaparátem.  

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři, kteří vloží maximálně tři své snímky do soutěžního formuláře v sekci Soutěže (viz zde). Každý snímek, pořízený v letošním roce, musí být opatřen popiskem, kde bude uvedeno, kde a kdy byl snímek pořízen a uvede název snímku. Soutěž bude trvat do 13. května 2016, v neděli 15. května vybereme dva vítěze, kteří získají velkokapacitní flashdisk. O jednom vítězi rozhodne redakce, o druhém pak čtenáři hlasováním - kliknutím na palec u fotografií. Soutěž najdete zde.  

A pozor! Snímky jara zaslané do soutěže, se budou započítávat do celoroční soutěže o kalendáře na rok 2017. Fotosoutěž uspořádáme každé roční období a na konci roku vybereme nejlepší snímky, z nichž necháme opět vyrobit kalendář. Ten získají zdarma autoři snímků, které budou mezi vybranými fotografiemi v každém ročním období. Přejeme všem ostré a bystré oko!  

Další soutěže

Skončily také naše dvě produktové soutěže, kde jste mohli hrát o voucher na jarní úklid od společnosti Lidská síla a také o Konopné semínko od společnosti Carun Pharmacy. To získají tito vylosovaní soutěžící: Olga Truxová, Jaroslava Handlová a Miroslav Mottl, uklizeno profesionálkami bude u paní Ivany Doušové, Zuzany Pivcové a Miloše Nekvasila.  

A tradičně v neděli vyhlašujeme také vítěze vědomostního kvízu, kterým byl vylosován pan Vlastislav Hradilík. Kvíz, stejně jako soutěž FOTO dne pokračuje i nadále. Gratulujeme všem oceněným soutěžícím! 

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, užívejte si jara, vyrazte do přírody, choďte, foťte, ale také pište a čtěte magazín i60, který je tu pro vás.

Tahle země není jenom pro mladý!                           

 

 

 

 

čtenáři i60.cz Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%