Iustrační fotografie: Pinterest.com
Když se řekne nadčasovost
19. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Hejduková
29.3.2016 14:41
Obchody nemíjím, ale pořádně prohlížím, neříkám si to je jen pro mladé, ale co bych mohla já, kdybych na to měla. A protože jsem oprsklá jak nádražní vrabec i vyzkouším, nekoupím a hrdě odcházím do sekáče, odkud mám docela slušné úlovky, v kterých honím parádu. K tomu když vezmu to, že můj šatník obsahuje hodně kousků, zvaných nadčasových, z kterých vhodnou kombinací a oživením různými doplňky vytvořím model jak ze žurnálu. Drahý model z vyhlášeného butiku nezaručuje, že nositelka bude šik, pokud bude mít špatné držení těla, model neúměrný postavě, podmračený pohled, kachní chůzi a jak píše paní Eva, bude ji chybět charisma.
Eva Krausová
23.3.2016 16:15
Vratislava si myslím měla představit spíše sebe fotografiemi, než jiné ženy. Já osobně inspiraci od mladých nepotřebuji, vždy jsem se řídila tím, v čem se cítím nejlépe. I má maminka ještě v 74 letech se oblékala bez ohledu na věk a myslím, že je ještě důležitější než jen oblečení charisma ženy...a to má maminka jistě měla.
Miroslava Jachimová
23.3.2016 07:36
Vybrané modely moc pěkné a určitě nositelné i pro ženy dříve narozené. Je to i můj styl oblékání. Jen, jak už bylo níže zmíněno, mám spíš problém sehnat něco vhodného pro mou peněženku.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.3.2016 07:57
Vzhledem k tomu, že nejsem zrovna postavou Twiggy mám problém při nákupu oblečení. Pokud chci hezké oblečení nakupuji si ho v Německu, kde i na nás dříve narozené módní návrháři myslí a výrobci vyrábí hezké oděvy.Také v Anglii se dá toto zakoupit. Nejlépe jsem se cítila v USA - tam jsou větší velikosti běžné a XL pro ně není nadměrná velikost.
Marie Novotná
20.3.2016 18:55
Souhlasím s Hankou R.
.A s důchodem se nevejdu to ,,této"cenové relace.Co s tím?
Alena Várošová
20.3.2016 14:28
Souhlasím s Vámi děvčata.. Já s oblečením nemám problém.Myslím,že každá si ve svém šatníku najde to pravé,dokoupí nějaký doplňek a bude zase jiná.Nadi a nemusí to být věci z drahých butiků,bylo by mi líto vyhodit šílené peníze.Dá se nakupovat i ve výprodejích značkových prodejen i o polovinu levněji i když ceny mají nadhozené a vysoko. Nebo v nějakém outletu.Hezký jarní den v novém modelu.
Naděžda Špásová
20.3.2016 13:40
Dámy všechny máte pravdu. Z těch modelů bych si taky vybrala, dokonce se některé v mém šatníku vyskytují. Nevím jak u koho, ale u mě je ještě jedna podstatná věc, a to je obsah peněženky. Skákat můžu jen do výše svého důchodu. Kolem butiků jen procházím. Navíc velikost 46 tam opravdu nenajdete. Prostě opět proberu skříň a kouknu, co mi ještě po zimě je. Pořád mám z čeho vybírat.
Marie Magdalena Klosová
20.3.2016 12:35
Myslím a připojuji se tím k Hance,že největším problémem je nedostatek modelů příznivých pro plnější postavy.Sama k nim nepatřím a můžu si tedy dovolit i modely podobné těm na fotkách,ale v našem věku je těch plnějších dam asi více.A na ty bohužel módní průmysl příliš nemyslí.
Hana Rypáčková
20.3.2016 12:26
Parádní modely. Jen do nich zkuste obléknout nějakou tlustoprdku.../Moc se omlouvám, ale těšila jsem se na nějaké rady pro starší a pokročilé, ovšem zase jen děvčata , na kterých je i pytel krásný.../
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA