Den je krásný, čekalo ji setkání, pohyb a žádný stres. Náhle tíha za krkem, studené objetí a už ji vidí, mráz po zádech běží. Prastará, od jara do jara navzdory všem stále svěží. Horké víno, přesto studené líce. Připíjím šťávou z citronu. Alespoň chvíli spát. Na konci Chřipky je krásně.
Ilustrace: pixabay.com
Příběh na 50 slov: Přepadení
29. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
3.3.2016 19:21
Paní Aleno, vzhledem k tomu, že mne ta potvora taková nějaká přepadla dřív, nebude to mít s „formátem“ nic společného! :-) Přeji ať je krásně hodně brzy. Děkuji za komentář.
Alena Tollarová
3.3.2016 17:15
Tak, a to mám za to, že jsem fušovala do Danina formátu! Přepadla mě, potvora taková nějaká, taky. Už se těším, až zase bude krásně. :) :) :)
Dagmar Bartušková
3.3.2016 00:39
Dano, věřím, že po tolika zaručených receptech to přepadení zvládneš. Pěkné!
Dana Kolářová
2.3.2016 19:40
Zuzano, děkuji. Když mě nezdolalo to množství čaje (který nemám ráda), co jsem vypila, tak nějaký virus mě zdolat nemůže. :-)Ovšem cibule s medem mě chutnala moc.
Jana Šenbergerová
1.3.2016 21:45
Dano, každé málo lepší než nic. Doufám, že už je ti líp. Pokud ne, držím pěsti a doufám, že se mi také co nejdřív uleví.
Zuzana Pivcová
1.3.2016 19:37
Název mě, Dano, v první chvíli zarazil, ale pak jsem byla ráda, že to byl "jen" útok nachlazení. To se s trochou snahy a nejlépe přírodními prostředky dá zvládnout docela dobře (viz i já zcela nedávno). A ještě o tom takhle napsat, to je důkaz, že Tě virus nezdolal!
Alena Várošová
1.3.2016 19:12
Bacily paní Dano, je dobré hodit přes plot a chřipajznu opít rumen s citronem a zázvorem.
Hana Rypáčková
1.3.2016 18:18
Přeji brzké uzdravení. Člověk těžko těm bacilům odolá. Já mám odluku od lože a pomalu i od stolu, ale už mám v krku škraloup.Milan sice odkašlává, ale bacil Bláha se asi stěhuje ke mně. Citron, zázvor,česnek, lichořeřišnice....Uvidím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem