Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Připomínka rubrik portálu i60

Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Připomínka rubrik portálu i60

21. 2. 2016

Po zavedení nové podoby magazínu i60 v listopadu loňského roku (píšeme o tom zde), zapadly některé užitečné rubriky, které bychom chtěli připomenout našim dlouholetým příznivcům a také představit novým čtrnářům. Patří mezi ně rurbiky Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Tyto dříve samostatné rubriky jsou dnes součástí sekce Můj svět a Nákupy, ovšem jednotlivé příspěvky najdete jednoduše ve vyhledavači - lupa na hlavní stránce v pravém horním roku a také za pomoci modrých tématických štítků, které jsou vždy vedle článků v pravém sloupci nad diskusemi.

Ověřeno seniory

Pod heslem Ověřeno seniory najdete redakční články a příspěvky čtenářů o kvalitních službách či produktech pro seniory. Těší nás, že se i vy setkáváte s poctivými podnikateli, řemeslníky a obchodníky, kteří své řemeslo, svou službu vykonávají svědomitě, s láskou či minimálně pod heslem „Náš zákazník, náš pán.“ 

Máte také dobrou zkušenost s nějakou službou? Líbilo se vám v posledních měsících v nějakém penzionu, obchodě, restauraci či lázních? Zažili jste nějaký mimořádný přístup personálu k zákazníkům? Doporučte čtenářům magazínu i60 kvalitní službu – instalatéra, kadeřníka, pekařství, restauraci, penzion, hotel, lázně, cestovní kancelář, psychologa, zubaře apod. Pište do vybraných čtenářských rubrik a k nadpisu přidejte doušku "Ověřeno seniory". Právě pod tímto označením budete moci nacházet články v našich rubrikách Můj svět, Cestování a Nákupy. 

Senior Policie
Magazín i60 si však chce posvítit i na nejrůznější „šmejdy“ a nešvary, které sužují život seniorům. I zde vycházíme z příkladu našich čtenářů. Své dojmy z nepříjemného naupování popsala předloni paní Beatrice Novotná v článku Potupa při placení kartou. Právě její příběh odstartoval náš seriál „Senior Policie“, jehož prostřednictvím chceme upozorňovat nejen na nekalé praktiky nejrůznějších obchodníků, ale také na liknavý přístup mnohých úřadů a institucí.

Pokud máte neblahé zkušenosti s úřady či obchodníky i vy, napište nám svůj příběh a v nadpisu jej označte „Senior Policie“.

Příkladem ne právě dokonalých služeb je i test vývařoven pro seniory, který provedl magazín TEST DNES. Ten zjistil, že většina výrobců jídel, které se zaváží do seniorských domů či domácností, připravuje jídla přesolená, energeticky náročná, ale s malým množstvím vitamínů. Více o tom píšeme zde.

Můj fígl

A připomínáme také rubriku Můj fígl, do níž jste nám zasílali své příspěvky o tom, jak si co nejjednodušeji poradit s určitým problémem, například Jak rychle uvařit brambory v mikrovlnceJak si poradit s opary, Jak přepomoci pečící papír, Jak odemknout nákupní vozík bez mince...

Určitě i vy znáte nejrůznější fígly, které mohou pomoci v určité situaci. Nenechávejte si je pro sebe, prozraďte je našim čtenářům!

Všechny vaše nové příspěvky na témata Ověřeno seniory, Seniory Policie a Můj fígl budeme sledovat a každý měsíc nejlepší příspěvky oceníme! Sledujte pana „Íčka“ (na obrázcích), který bude provázet příspěvky našich čtenářů.

Naše pravidelné soutěže

Pokračují naše pravidelné soutěže, a to vědomostní kvíz, kde v minulém týdnu prokázala své znalosti a měla štěstí při losování paní Zuzana Kašpárková. Soutěžit i nadále můžete se svými snímky v rubrice FOTO DNE, anebo si vybrat produktové soutěže, kde nyní můžete hrát o voucher na úklid a také o konopné semínko!

A pozor, připravujeme také soutěž pro dámy, které se přihlásily do projektu i60 Senior Fashion a také soutěž o titul Lady Sympatie. Prostě, stojí za to sledovat i v dalších dnech a týdnech magazín i60!

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři i60.cz Můj fígl Ověřeno seniory senior policie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Blahopřeji paní Kašpárkové. Když se bude opakovat soutěž Lady Sympatie, bylo by možná lepší, aby nebyla jen pro dámy z I60 Senior Fashion jako posledně, ale pro všechny. A vůbec, na íčku jsou i sympaťáci, takže co vyzvat i pány?
Soňa Prachfeldová
Gratuluji paní Kašpárkové a redakci za připomínku praktických článků.
Květoslava HOUDKOVÁ
Pro tyto rubriky mám "nastřádáno" mnoho zpráv = zážitků - informací - rad - doporučení atd. - postupně zveřejním.
Drahomíra Stínilová
To je velmi dobrý nápad, zvláště když vlastním starý dům, ve kterém se každou chvíli něco rozseká. Při mých krkolomných opravách jsem potkala mnoho slušných, ale bohužel více nedobrých řemeslníků. Často taky narazíme při našich cestách na stravovací zařízení a hotely s různou úrovní. O tom všem se myslím dá psát. Jen jsem to zkoušela v rubrice můj svět pročítat, ale nějak špatně jsem se tam orientovala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.