Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Připomínka rubrik portálu i60

Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Připomínka rubrik portálu i60

21. 2. 2016

Po zavedení nové podoby magazínu i60 v listopadu loňského roku (píšeme o tom zde), zapadly některé užitečné rubriky, které bychom chtěli připomenout našim dlouholetým příznivcům a také představit novým čtrnářům. Patří mezi ně rurbiky Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Tyto dříve samostatné rubriky jsou dnes součástí sekce Můj svět a Nákupy, ovšem jednotlivé příspěvky najdete jednoduše ve vyhledavači - lupa na hlavní stránce v pravém horním roku a také za pomoci modrých tématických štítků, které jsou vždy vedle článků v pravém sloupci nad diskusemi.

Ověřeno seniory

Pod heslem Ověřeno seniory najdete redakční články a příspěvky čtenářů o kvalitních službách či produktech pro seniory. Těší nás, že se i vy setkáváte s poctivými podnikateli, řemeslníky a obchodníky, kteří své řemeslo, svou službu vykonávají svědomitě, s láskou či minimálně pod heslem „Náš zákazník, náš pán.“ 

Máte také dobrou zkušenost s nějakou službou? Líbilo se vám v posledních měsících v nějakém penzionu, obchodě, restauraci či lázních? Zažili jste nějaký mimořádný přístup personálu k zákazníkům? Doporučte čtenářům magazínu i60 kvalitní službu – instalatéra, kadeřníka, pekařství, restauraci, penzion, hotel, lázně, cestovní kancelář, psychologa, zubaře apod. Pište do vybraných čtenářských rubrik a k nadpisu přidejte doušku "Ověřeno seniory". Právě pod tímto označením budete moci nacházet články v našich rubrikách Můj svět, Cestování a Nákupy. 

Senior Policie
Magazín i60 si však chce posvítit i na nejrůznější „šmejdy“ a nešvary, které sužují život seniorům. I zde vycházíme z příkladu našich čtenářů. Své dojmy z nepříjemného naupování popsala předloni paní Beatrice Novotná v článku Potupa při placení kartou. Právě její příběh odstartoval náš seriál „Senior Policie“, jehož prostřednictvím chceme upozorňovat nejen na nekalé praktiky nejrůznějších obchodníků, ale také na liknavý přístup mnohých úřadů a institucí.

Pokud máte neblahé zkušenosti s úřady či obchodníky i vy, napište nám svůj příběh a v nadpisu jej označte „Senior Policie“.

Příkladem ne právě dokonalých služeb je i test vývařoven pro seniory, který provedl magazín TEST DNES. Ten zjistil, že většina výrobců jídel, které se zaváží do seniorských domů či domácností, připravuje jídla přesolená, energeticky náročná, ale s malým množstvím vitamínů. Více o tom píšeme zde.

Můj fígl

A připomínáme také rubriku Můj fígl, do níž jste nám zasílali své příspěvky o tom, jak si co nejjednodušeji poradit s určitým problémem, například Jak rychle uvařit brambory v mikrovlnceJak si poradit s opary, Jak přepomoci pečící papír, Jak odemknout nákupní vozík bez mince...

Určitě i vy znáte nejrůznější fígly, které mohou pomoci v určité situaci. Nenechávejte si je pro sebe, prozraďte je našim čtenářům!

Všechny vaše nové příspěvky na témata Ověřeno seniory, Seniory Policie a Můj fígl budeme sledovat a každý měsíc nejlepší příspěvky oceníme! Sledujte pana „Íčka“ (na obrázcích), který bude provázet příspěvky našich čtenářů.

Naše pravidelné soutěže

Pokračují naše pravidelné soutěže, a to vědomostní kvíz, kde v minulém týdnu prokázala své znalosti a měla štěstí při losování paní Zuzana Kašpárková. Soutěžit i nadále můžete se svými snímky v rubrice FOTO DNE, anebo si vybrat produktové soutěže, kde nyní můžete hrát o voucher na úklid a také o konopné semínko!

A pozor, připravujeme také soutěž pro dámy, které se přihlásily do projektu i60 Senior Fashion a také soutěž o titul Lady Sympatie. Prostě, stojí za to sledovat i v dalších dnech a týdnech magazín i60!

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři i60.cz Můj fígl Ověřeno seniory senior policie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%