Často je to o náhodě
Ilustrační foto: pixabay.com

Často je to o náhodě

18. 2. 2016

Aj vďaka náhode som sa ocitol v obchodnom dome napriek tomu, že sa nákupom vyhýbam, náhoda chcela, že niekto vybral prílohu denníka DNES, náhoda rozhodla, že na titulke magazínu bola veľmi vydarená fotografia českej herečky Zdenky Procházkovej s textom Baarovu som nemala rada a ja som si to vsimol, náhodou zrejme je aj to, že práve v tomto období sa tiež na Slovensku vela píše a živo diskutuje o aktuálnej filmovej novinke Lída Baarová, no a za náhodu považujem i to, že v magazine som našiel zmienku o existencii internetového portálu pre seniorov. Nájsť adresu i60.cz už nebol problém.

Manželke som sľubil, že v roku, kedy dovrším dôchodkový vek, skončím s podnikaním. Neviem ako v Čechách, ale na Slovensku platí: nie je ľahké začať podnikať, ale zrejme ešte ťažšie je skončiť s podnikaním. Napriek tomu, som na Silvestra 2015 odovzdal živnostenský list a prišla veľká zmena. Veď som podnikal od roku 1989 a stalo sa, že som zamestnával aj 20 ľudí, prevažne žien a to bol s nimi každý nový deň doslova jedna velká neznáma – mohol by som o tom napísať román...

Ale asi nie, radšej  však občas niečo napíšem na tento portál  a navyše pravidelne sem kliknem – nepochybujem, že sa i60.cz stane pre mňa zdrojom mnohých zaujímavých informácii. Jedno viem s určitosťou, už nič nebudem organizovať, ale plánujem chodiť na zaujímavé akcie, ak sa samozrejme o nich dozviem. Pojdem však iba tam, kde som zatial nebol a v Čechách je tých lokalit obrovské množstvo.

Hneď pri prvom vstupe na i60 jedna takáto pozvánka sa našla - chcel som už dávno vidieť jeden z divov Čiech priehradu Dlouhe strane aj jedinečnú papiereň v Losinách, nakupoval som tam ručný papier na vysokoškolské diplomy  a práve sem smeruje pozvánka na tretie stretnutie priateľov i60 – povedzte, nie je to o náhode?

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Fencak
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Mám radost, že se ozvalo Slovensko, vítám Vás ! Shluk náhod nás povede a dovede a třeba na třetí setkání i60. A to není náhoda, to je skvělý záměr !
Elena Valeriánová
Není náhoda jako náhoda. I já Vás vítám mezi námi, krajana z mého rodného Slovenska. Dlouhé stráně jsou nádherné a ty výhledy!
Lenka Hudečková
Hezké, vítejte mezi námi Jane :-)
Drahomíra Stínilová
I mne sem přivedl novinový článek a v létě jsem navštívila Jeseníky i úchvatné Dlouhé stráně. Byla jsem nadšená.
Eva Balúchová
Já jsem sice z Moravy,ale Dlouhé stráně jsem viděla jenom na fotkách.Taky je toužím vidět a určitě i ostatní program bude zajímavý.Ano,všechno co se děje má svůj důvod,byla to dobrá náhoda,vítejte.
Hana Rypáčková
Není nad noviny do ruky. Koupila jsem je, nesla manželovi a šly z ruky do ruky . To číslo bylo dost zajímavé....Ale nikdo z jihu nepřibyl....Vítejte.
Alena Várošová
Pane Jane vítáme Vás ,ať se Vám na tomto potrále líbí i s manželkou.Slováky máme rádi.
Jaroslava Handlová
To je výborné, že se sláva tohoto portálu i60 rozšířila i za hranice. My všichni, co zde aspoň trochu aktivně přispíváme k jeho pestrosti, už jsme si na "svoje íčko" tak zvykli, že bez něho je nám smutno. Vítejte tedy mezi námi - takových náhod více. Ano, teď máte šanci poznat i osobně nejen Losiny atd., ale i partu dobrých přátel.
Marie Seitlová
Ano náhoda to je. Možná jste mi to vaše přání vnuknul a já to na ičko nabídla. Jsou to 2 velmi zajímavá místa. Tak jen se přihlásit, nebo tento článek je vaše přihláška ?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.