Často je to o náhodě
Ilustrační foto: pixabay.com

Často je to o náhodě

18. 2. 2016

Aj vďaka náhode som sa ocitol v obchodnom dome napriek tomu, že sa nákupom vyhýbam, náhoda chcela, že niekto vybral prílohu denníka DNES, náhoda rozhodla, že na titulke magazínu bola veľmi vydarená fotografia českej herečky Zdenky Procházkovej s textom Baarovu som nemala rada a ja som si to vsimol, náhodou zrejme je aj to, že práve v tomto období sa tiež na Slovensku vela píše a živo diskutuje o aktuálnej filmovej novinke Lída Baarová, no a za náhodu považujem i to, že v magazine som našiel zmienku o existencii internetového portálu pre seniorov. Nájsť adresu i60.cz už nebol problém.

Manželke som sľubil, že v roku, kedy dovrším dôchodkový vek, skončím s podnikaním. Neviem ako v Čechách, ale na Slovensku platí: nie je ľahké začať podnikať, ale zrejme ešte ťažšie je skončiť s podnikaním. Napriek tomu, som na Silvestra 2015 odovzdal živnostenský list a prišla veľká zmena. Veď som podnikal od roku 1989 a stalo sa, že som zamestnával aj 20 ľudí, prevažne žien a to bol s nimi každý nový deň doslova jedna velká neznáma – mohol by som o tom napísať román...

Ale asi nie, radšej  však občas niečo napíšem na tento portál  a navyše pravidelne sem kliknem – nepochybujem, že sa i60.cz stane pre mňa zdrojom mnohých zaujímavých informácii. Jedno viem s určitosťou, už nič nebudem organizovať, ale plánujem chodiť na zaujímavé akcie, ak sa samozrejme o nich dozviem. Pojdem však iba tam, kde som zatial nebol a v Čechách je tých lokalit obrovské množstvo.

Hneď pri prvom vstupe na i60 jedna takáto pozvánka sa našla - chcel som už dávno vidieť jeden z divov Čiech priehradu Dlouhe strane aj jedinečnú papiereň v Losinách, nakupoval som tam ručný papier na vysokoškolské diplomy  a práve sem smeruje pozvánka na tretie stretnutie priateľov i60 – povedzte, nie je to o náhode?

 

 

 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%