Setkání s panem Ladou v předvánočním čase
FOTO: autorka

Setkání s panem Ladou v předvánočním čase

19. 12. 2015

Článků s vánoční tématikou vyšlo na i60 již několik. Vzpomínky na Vánoce v mládí i v nedávné minulosti. O mých vzpomínkách jsem již také psala a tak mi dovolte pozvat vás na Vánoce s panem Ladou, vrátit se do doby kdy bílé Vánoce nebyly žádnou výjimkou.

Snad vám pohled na barevný svět pana Lady i vánoční výzdobu Staroměstského náměstí vylepší pošmourné dny a navodí vánoční atmosféru. Ne každý má možnost předvánoční Prahu navštívit. Posaďte se a v teple domova se projděte po Praze, která je půvabná v každém čase.

Příjemné rozjímání v galerii. Myslím, že dalších slov není potřeba.

 

Veselé Vánoce

 

Vánoce vánoční zvyky
Hodnocení:
(4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Vzpomínka na pana Ladu na Staroměstském náměstí.
Dana Kolářová
Děkuji, Marie za pochvalu. Jsem ráda, že se procházka líbila.
Dana Kolářová
Jani, děkuji, i vám krásné Vánoce. Sníh o Velikonocích byl už několikrát a koledníci s pomlázkou připomínali spíše koledníky na ledu než na jaře.
Dana Kolářová
Souhlasím, pane Libore a paní Aleno, pohlednice pana Lady je klasika, která přetrvává, a udělají radost.
Jaroslava Handlová
Dano, Ladovy obrázky mně vždy připomenou krásné dětství, kdy bývalo dosti sněhu pro naše radovánky. Ty obrázky mám stejně ráda, i když už těm zimním hrátkám neholduji. Atmosféra pražských vánoc s panem Ladou musí být úžasná, díky za fotky.
Michaela Přibová
Děkuji, Dano.
Dagmar Bartušková
Dano, děkuji za přiblížení té nádherné ladovské atmosféry na "Staromáku", kde jsem letos také ještě nebyla. Sníh nemusím, ale ten Ladův, ano, ten mám ráda. Kocour Mikeš v okně, no - co k tomu říct, jasně, že tam vyrazím!
Zoja Sedláčková
Vidíš, Dano, to jsme se na Staroměstském náměstí minuly o den. My tam byli s manželem ve středu večer. Také jsem obdivovala ladovskou výzdobu i světelnou produkci vánočního stromečku na Dvořákovu Novosvětskou. Hezké Vánoce všem a rok 2016 prožitý v lásce a míru.
Zdenka Jírová
Ladovy obrázky - to je něžná romantika pro všechny generace.
Alena Vávrová
:-) Já jsem na Staromáku letos byla, ale bohužel asi v nevhodnou dobu - v podvečer v sobotu "na čerty a Mikuláše", takže jsem toho až tak moc neviděla. Dav nás "vcucnul" a postrkoval. Více jsem si tu večerní předvánoční pražskou atmosféru užila kousek dál od centra.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...