Setkání s panem Ladou v předvánočním čase
FOTO: autorka

Setkání s panem Ladou v předvánočním čase

19. 12. 2015

Článků s vánoční tématikou vyšlo na i60 již několik. Vzpomínky na Vánoce v mládí i v nedávné minulosti. O mých vzpomínkách jsem již také psala a tak mi dovolte pozvat vás na Vánoce s panem Ladou, vrátit se do doby kdy bílé Vánoce nebyly žádnou výjimkou.

Snad vám pohled na barevný svět pana Lady i vánoční výzdobu Staroměstského náměstí vylepší pošmourné dny a navodí vánoční atmosféru. Ne každý má možnost předvánoční Prahu navštívit. Posaďte se a v teple domova se projděte po Praze, která je půvabná v každém čase.

Příjemné rozjímání v galerii. Myslím, že dalších slov není potřeba.

 

Veselé Vánoce

 

Vánoce vánoční zvyky
Hodnocení:
(4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Trocha ladovské poezie opravdu nikoho nezabije! A já jsem ráda, že jsem aspoň takhle nakoukla.
Zuzana Pivcová
Kdysi za našeho mládí byly dost nehezké vánoční pohledy, hlavně se vyhýbaly tématice Svaté rodiny. Ladovy lidové pohlednice, které se kupodivu prodávaly, patřily k mým oblíbeným. A víte, že jsem letos ještě na "Staromáku" nebyla? Díky, Dano.
Elena Valeriánová
Ladovy obrázky jsou nepřekonatelné. Já si však už několik let tisknu novoročenky vytvořené z vlastní fotky a ty posílám mailem i poštou rodině i přátelům.
Jana Šenbergerová
Joj! Snad mi pan Lada odpustí.
Marie Novotná
Díky za krásnou procházku s nádhernou fotodokumentací.
Jana Šenbergerová
Danuško, díky tobě jsem se prošla aspoň virtuálně šestými vánočními trhy. V Praze musí teď být krásně. Těch světel, skoro jako ve Vídni. I horké kaštany a k tomu nádherná zima na ladových obrázcích. Přejeme ti krásné Vánoce, i když budou letos zase bez sněhu. Počasí u nás má blíž k tomu velikonočnímu. Možná o Velikonocích bude pro změnu sněžit. :-)
Alena Várošová
Ladovy pohlednice jsem ráda kupovala,pohlednice neposílám,jen přes internet.Díky za krásný titulní obrázek s nádechem Vánoc a samozřejmě za Váš článek paní Dano.Hezké Vánoce.
Libor Farský
Kupuji téměř výhradně klasické Ladovy vánoční pohlednice, které pro mne nikdy neztratí své kouzlo. Navíc jsou jinak v nabídce prodejen převážně kýče.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.