Neskutečné! Petra Kvitová
je ve finále turnaje mistryň

Neskutečné! Petra Kvitová
je ve finále turnaje mistryň

31. 10. 2015

Fantazie! Neuvěřitelná bitva dvou vynikajících světových tenistek se odehrála v Singapuru na prestižním turnaji mistryň. A výsledek byl pro české barvy více než dokonalý – Petra Kvitová zvítězila nad doposud suverénní ruskou favoritkou Mariou Šarapovovou 6:3, 7:6.

A to přesto, že Petra ve druhém setu prohrávala již 5:1, a pro mnohé byla tato důležitá sada definitivně ztracena.

Ne tak pro Petru, která zabojovala jako pravá česká lvice. Ztrátu fantasticky dotáhla a v tiebreaku otřesenou Rusku jasně přehrála. Platí tak, že naše tenisová jednička se dokáže proti výtečným soupeřkám vybičovat k výtečným výkonům. A že na Šarapovovou, kterou už jednou připravila o vítězství ve Wimbledonu, prostě umí.

Ve finále Masters se Petra Kvitová střetne v neděli s Agnieszkou Radwaňskou, s níž má zatím kladnou zápasovou bilanci 6:2. Polka s výborným pohybem na kurtu dokázala po další velké bitvě porazit vycházející španělskou hvězdu Garbine Muguruzaovou, o níž zajisté ještě uslyšíme.

Nedělní finále s Petrou Kvitovou si nenechte ujít, ČT Sport přenáší duel v 11:30.

Petro, držíme palce, do toho!

sport tenis
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Krásný zápas. Obě hráčky se skvěle pohybovaly. Kvitová ve druhém setu už nemělo co ztratit a hrála va bank. Při soustředěném výkonu by ve finále mohla Radwaňskou porazit. Bohužel naše děvčata Hlaváčková a Hradecká nepostoupila do finále, když mohla vyhrát 1.set. To je sport. Tipoval jsem jako patriot výhru Kvitové 2:1 a ona to zvládla 2:0. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.