Toulání po Františkových lázních
5. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
5.10.2015 14:05
Ale Jano, je to část Pawliku-budova B/ pak se to jmenovalo ISIS ale předtím po objeviteli horečky omladnic. Semmelweis/.Taky jsem pátrala dost beznadějně...Už k Pavlikovi přiřadili i Jesenia! Ale služby tím pádem upadají../Podle pacientů/
Jana Šenbergerová
5.10.2015 13:37
Byla jsem tam kdysi dávno v době léčení ubytovaná v léčebném domě Semmelweis. Zajímalo by mě, čemu dnes slouží, nikde jsem o něm nenašla ani zmínku.
Frantovky teď vypadají moc hezky, ale jak už jsem tu někde psala, líbilo se mi tam i dříve. To selfíčko se vám moc povedlo. je vidět, že jste sehraná trojka.
Dagmar Bartušková
5.10.2015 13:18
Ano, ano, milá Hano, "Frantovky" jsou prima a okolí úžasné,a ty odměny za túru - v podobě kávičky nebo vínka byly vždy super.:)
Radovan Cakl
5.10.2015 10:18
Tři návštěvy a tři pohledy na Františkovy Lázně ukazují, že jsou místem tisíce tváří. Každý si najde, co se mu líbí, a co mu čas a nohy dovolí. Je to i inspirace pro ostatní, aby objevovali krásy naší vlasti. Jen nechápu, jak jsi to všechno stihla nafotit - prostě mladá holka plná elánu ;-)))
Blanka Hlobilová
5.10.2015 09:34
Františkovy Lázně jsou krásným místem pro relaxaci. Rádi do nich občas zajedeme. Pěkné je si půjčit kola a projet si okolí. Krásný pohled nejen ze hřbetu koně ale i sedla kola. Je mi pouze líto, že spousta lázeňských domů je prázdných a tím pádem neudržovaných .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA