Vaše krásné snímky aneb
Co se do Foto dne nevešlo III.

Vaše krásné snímky aneb
Co se do Foto dne nevešlo III.

28. 9. 2015

A je tu třetí díl našeho fotoseriálu, ve kterém představujeme fotografie, které se nedostaly do rubriky FOTO dne. Stejně jako u předchozího dílu, kdy jsme se věnovali snímkům dětí, se zaměříme na jedno téma. Dnes to bude zvířectvo.

Prohlédněte si tedy snímky vašich zvířecích miláčků, ale i lesní zvěře, zvířat ze ZOO atd., které jste v průběhu posledních dvou let vkládali do rubriky FOTO dne.

A pozor. Šanci na výhru dáme i autorům těchto snímků. Cenu (knihu, anebo filmové DVD) pošleme autorovi fotografie, který záská nejvíce hlasů v komentářích u tohoto článku. 

Přejeme pěknou podívanou!

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Děkuji za všechny fotky, každá z nich má své kouzlo. Je těžko si vybírat, ale pokud by se soutěžilo a měla , ba dokonce musela dát svůj hlas třem , které mně osobně se líbí nejvíc, tak bych asi nominovala tyto tři snímky. 1-Na zdraví, 2-Babočka kopřivová na levanduli, 3-Berany berany duc
Lidmila Nejedlá
Babočka na levanduli, Co je u vás nového?, Po probuzení
Miroslav Štorch
Ze zadání soutěže není jasné kolik snímků můžeme v diskuzi hodnotit, ale ostatní již začali s více snímky. Tak také přidám - barevností a kompozicí se mi moc líbí "Babočka kopřivová" paní Vránové, zajímavé umístění krásné kočky v knihovně od paní Pivcové a "Dva v jednom" paní Valeriánové. Krásných situačních snímků, které potěšily, je tady hodně.
Dana Kolářová
Děkuji za příjemné podívání. Můj hlas získává kouzelná Babočka kopřivová na levanduli od Aleny Vávrové, na druhém a třetím místě: A jedeme! Jana Kutílka a paví oko Motýl od Mileny Šleisové.
Eva Mužíková
I já jsem se těžko rozhodovala, které fotce dám svůj hlas, neboť je zde spousta nádherných. Takže - nejvíce mne upoutala fotka A. Vávrové - Babočka na levanduli...
Alena Vávrová
Fotky jsou všechny moc pěkné. Líbí se mi hned ta první "A jedéém!" Takové spřežení už se u nás nevidí. A pak papoušek. (Náš Džek-Pepik letos už stářím pošel a to jeho "Pepiku, poď na pívo, póď, póď!" mi ještě docela chybí :( .
Jarmila Komberec Jakubcová
Krásné fotky ale nejvíc se mi líbí babočka kopřivová na levanduli.
Zdenka Jírová
Obrázky zvířat vždy potěší. Moc se mi líbí Klokaní láska Anny Potůčkové
Eva Balúchová
Věřím,že nikoho nepřekvapím,když napíšu,že mě se líbí:Jdu se podívat co máte dobrého od Marušky Novotné.
Alena Tollarová
U mě jasně vede Procházka mláděte leguána zeleného.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...