Vaše krásné snímky aneb
Co se do Foto dne nevešlo III.

Vaše krásné snímky aneb
Co se do Foto dne nevešlo III.

28. 9. 2015

A je tu třetí díl našeho fotoseriálu, ve kterém představujeme fotografie, které se nedostaly do rubriky FOTO dne. Stejně jako u předchozího dílu, kdy jsme se věnovali snímkům dětí, se zaměříme na jedno téma. Dnes to bude zvířectvo.

Prohlédněte si tedy snímky vašich zvířecích miláčků, ale i lesní zvěře, zvířat ze ZOO atd., které jste v průběhu posledních dvou let vkládali do rubriky FOTO dne.

A pozor. Šanci na výhru dáme i autorům těchto snímků. Cenu (knihu, anebo filmové DVD) pošleme autorovi fotografie, který záská nejvíce hlasů v komentářích u tohoto článku. 

Přejeme pěknou podívanou!

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Ke zvířatům mám velice kladný vztah. Fotky to jsou krásné a nevím, kterou vybrat. Vzhledem k tomu, že miluju štěňata a máme blízko i ke koním, tak je to foto Mám ohon a na trávu pohon Miroslava Štorcha a foto Co jsem to našla Zdenky Jírové.
Alena Várošová
To jsou tak překrásné fotografie,že dávám každé svůj hlas nemohu jinak.Jsou to tak zvláštní okamžiky na těch fiotografiích,že lituji redakci při výběru,bude to mít těžké.
Dagmar Bartušková
Mne také upoutala na první pohled babočka mezi levandulí od Aleny Vávrové. Nádhera.
Marie Bartošová
Souhlasím s paní Šenbergerovou, výběr je obtížný. Své hlasy dávám fotkám :Jdu se podívat co máte dobrého::FOTO: Marie Novotná, I mládě sojky nám chodí na třešně : FOTO: Eva Švandová, a Jen se trochu porozhlédnu. V pražské ZOO::FOTO: Zuzana Pivcová
Jana Šenbergerová
Tolik nádherných fotek! Vybrat jedinou není v mých silách. Každá se mi něčím líbí, něčím mě zaujala. Děkuji všem úžasným fotografům z íčka. V dnešním rozpoložení mě nejvíc berou za srdce motýli: Babočka kopřivová na levanduli od Aleny Vávrové, nádherné paví oko Motýl od Mileny Šleisové a také mně neznámí Dva v jednom od Eleny Valeriánové.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.