Skanzen Veselý kopec
zve na bramborové hody
28. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
29.9.2015 11:10
Skanzen Veselý kopec na vysočině znám od 70.let 20.st. Je to kousek od Hlinska v Čechách. Jezdila jsem tam s dcerou i s vnoučaty.V posledních letech se tam mnohé vylepšilo, zvláště pro mladou generaci je poučné, jak se dříve žilo na vysočině. Nejen bramborové hody, ale i vánoční a velikonoční hody jsou zde velmi dobře prezentovány.Také se zde natáčely některé filmové pohádky, např.Lotrando a Zubejda.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.9.2015 10:54
"Bramborové hody" na Ves.kopci jsou v sobotu 3. 10. Kdo to má daleko (Praha a stř.Čechy) může využít menší náhrady: "1. Modřanské bramborobraní" v neděli 4. 10. od 14.00 do 16.00 ve Viničním domku, Chuchelská 6/1, Praha 12. Nebo: "Radotínské babí léto" v sobotu 3. 10. od 14.00 na Náměstí Sv.Petra a Pavla. Z programu např. hudební pásmo "Ta naše písnička česká" s hosty P. Filipovskou a K.Štědrým. Hezké počasí i zábavu.
Zdenka Jírová
29.9.2015 00:42
Bez brambor se nedá vařit, miluji je a nikdy se mi ještě nepřejedly, právě tak jako chleba.
Dana Kolářová
28.9.2015 19:51
Zajímavý nápad - Bramborové hody. Ani na mém jídelníčku brambory nechybí. Děkuji za informaci.
Jana Šenbergerová
28.9.2015 19:08
V tomto skanzenu jsem kdysi byla. Brambory mohu na všechny způsoby, tam by se mi líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA