Penze porostou pouze
o 40 Kč, zvýší se příspěvek
18. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
19.9.2015 15:29
My, senioři, jsme asi opravdu hloupí, když stále nemůžeme pochopit, že "žijeme lépe a radostněji" !! Já už jsem se smířila s tím, že důchod mám pod hranicí chudoby, žiji od termínu k termínu a průměrného důchodu se už zřejmě nestihnu dožít.
Miroslava Jachimová
19.9.2015 08:35
Zato můžeme také poděkovat imigrantům, někde se peníze na ně vzít musejí a poslanci na své nesáhnou
Jana Slavíková
19.9.2015 08:22
Až když spočítáme náklady na jedno vytištěné oznámení (mzda, papír, obálka, energie, opotřebení počítače), je částka 40 Kč k pláči. Mám sice o trošku víc než průměrný důchod, ale na rozhazování to není. A všichni, kdo žijí s průměrným a hlavně nižším důchodem mají mou úctu.
Dagmar Bartušková
18.9.2015 17:43
40 korun průměrem, tolik peněz?! Bože, co si jen za to všechno můžeme koupit! To bude fajn přilepšení.:(((
Vladka Steinová
18.9.2015 16:21
Je to velká ostuda a výsměch seniorům tohoto státu.Není k tomu již co dodat.
Ladislav Vesecký
18.9.2015 14:35
Máte pravdu paní Balúchová, já už jim dnes na vládu napsal a dosti ostře. Čím více důchodců napíše, tím lépe. A hlavně se nebát.
Eva Balúchová
18.9.2015 13:48
Pane Vesecký,ještě je tam to slovo "v průměru"!Takže pokud tu částku poslanci schválí,tak jim napíši ať si těch mých 15kč mezi sebou klidně rozdělí.Určitě bez nich vyžiji.
Ladislav Vesecký
18.9.2015 13:03
Jak může vláda říci, že si penzisté "polepší" o směšných 40,- Kč. Copak si asi důchodce koupí při dnešní drahotě za směšných 40,- Kč. Pročpak si naší ústavní činitelé nepřilepšili o 40,- Kč?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA