Na Kypru pod širákem

Na Kypru pod širákem

30. 8. 2015
cestování dovolená moře
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Podobný příběh jsme zažili s kamarádkou v Egyptě.Spala jsem jen na matraci, kterou jsem každou noc dávala na balkon aby to uklízeč neviděl.Od é doby vždy pokud to jde vyžaduji jednolůžák.Ale mám i dobré zkušenosti s ucpávkami z hmoty podobné žvýkačce.Dobře to přiléhá.
Zdenka Jírová
O hlasitých spolunocležnicích v lázních vím své. Mám dlouhodobé potíže s usínáním, vše mě ruší. Musela jsem v recepci žádat o změnu pokoje, jinak že jedu domů. Musím říci, že mi vždy bylo vyhověno.
Zuzana Pivcová
Upřímně Vás lituji, s takovými spolunocležníky mám také určité zkušenosti a vždy jsem se jim pokud možno vyhýbala, Za sebe osobně říkám, že jako chrápající bych s nikým nejela. Pro nejhorší případy hluku, což nemusí být jen chrápání, si s sebou vozím molitanové ucpávky do uší. Nejsou moc příjemné, ale dá se na ně zvyknout a přece jen dost tlumí. Kypr je krásný, byla jsem tam celkem třikrát, takže znovu říkám, že Vás lituji, že jste ho měla takhle pokažený. Otázka spánku je moc důležitá.
Staša Jenková
Já také, Alenko.Hlasitá se odhodlala jednu noc to zkusit.Ale časně ráno přišla do pokoje a šla dpspat na svoji postel.Co naděláš ?Hlásila to ( i když nesměle ) předem,musela jsem to brát, i když o pár let starší,s nadhledem.Další výlety do Španělska a na Sicilii už spala solo :)
Alena Tollarová
Hlasitě spící spolunocležník je peklo. Ale kdybych jím byla já, určitě bych pod hvězdami nocovala já ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody