Ženská móda roku 2016?
Konečně volné proporce!
24. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
9.11.2015 22:10
Při změně šatníku do módního stylu by ženy měly přihlédnout nejen ke svým proporcím, ale také k věku. Nechci tím říci, že by se měly halit do černého a nevýrazného oblečení, ale hrát si v 60 na diblíka také asi není ono. Co nám slušelo před 30 léty už nám dnes asi slušet nebude. Jinak směle k do nového směru, něco tam pro nás určitě bude.
Naděžda Špásová
25.8.2015 10:20
PS: Proti volnému oblečení nic nemám, naopak, ale kalhoty do zvonu už určitě ne. Ty jsem nosila, když mi bylo 20 a měla jsem 50 kg. Byly kostkaté, vlastnoručně zhotovené.
Naděžda Špásová
25.8.2015 10:14
Nic nového pod sluncem, všechno už tu bylo. Etno šaty jsem už také nosila. Byly z dovozu( pracovala jsem tehdy v Oděvech) a je to víc než 30 let. Nejdůležitější je zůstat nohama na zemi a nedělat ze sebe v rámci módy maškaru a zachovat si míru vkusu.
Zuzana Pivcová
25.8.2015 07:23
Květu Fialovou jsem kdysi v takovém etno oblečení potkala, moc jí to slušelo. I já jsem měla období rozevlátých sukní a šatů. Teď už ale rozhodně ne, i když nepochybuji o tom, že to "ženštějším" typům bude slušet.
Jana Šenbergerová
24.8.2015 22:14
Konečně! Nemám ráda svěrací kazajky. Zrovna dnes jsem si jeden takový "módní" kousek koupila, a to jsem netušila, že dobře činím, jen se mi líbil. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
24.8.2015 19:30
Pamatuji, že herečka Květa Fialová propagovala takové volné oblečení a mně se vždy moc líbilo.Mám v tomto oblečení dobrý pocit, že se zakryjí různé nedostatky postavy.
Lidmila Nejedlá
24.8.2015 17:54
Barevné, volné, rukodělné a průsvitné oblečení beru. Budou takové i burky???!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA