Moje květinové království

Moje květinové království

22. 6. 2015

Moji mílí,
přijměte, prosím, malé pozvání do mého květinového království. Jelikož, jak již víte z mých příspěvků, jsem člověk, který miluje i květiny, nedalo mi jinak a kousek té krásy jsem si vytvořila ve svém malém bytečku v Liberci.

Prosím vejděte a potěšte se, tuto prezentaci jsem připravila jen pro vás! :)

 

byt květiny
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Je vidět, že máte květiny ráda právě tak jako já. O květinách bychom si určitě mohly dlouze povídat. Měla jsem jich vždy hodně na zahradě i v bytě. Teď už mám jen malý byt s malým balkónem, ale mám jich také dost.
Lenka Hudečková
Nádhera, nemám slov :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Evičko Muž. - tak jsem se po dotazu na chatu a Tvé radě dostala sem. Sděluji, že zahradu nemám, ale květin plné velké okno (široký parapet), i na nábytku. Na jaře musím vždy "zahrádku" rozšířit o žehlící prkno (navíc, bez potahu)Své květiny v notebooku mám - najdu a přepošlu je aspoň Tobě - do "í"čka pro všechny poslat neumím. Dík
Eva Mužíková
Vando ty orchideje jsem viděla, jsou nádherné... Dano, Alenko a Jani, díky za pochvalu..... kaktus už je skoro celý rozkvetlý.... když otevřu dveře, uvítá mne nádherný srdíčkový pohled na tu krásu... HEZKÝ DEN
Dana Kolářová
Květinové království je kouzelné a pohladí srdíčko. Děkuji Evi.
Jana Plánská
Evo, orchideje jsou nádherné, také je sama pěstuji.
Alena Várošová
Musím taky pochválit je to nádhera video k tomu,tak to je super..Miluji taky květiny jak na zahradě,tak i v bytě.Každá žena má ráda kytky a která je nemá ráda není žena..
VANDA Blaškovič
Evo, pokud máš ráda orchideje, mrkni se na můj článek Výstava orchideí v Praze. Myslím, že ti fotografie pohladí dušičku. Pa!
Eva Mužíková
Rada pro všechny - orchideje... jednou týdně je rosím, listy i květy, hnojím tekutým hnojivem tak jednou za měsíc, vodu nechávám v miskách stát asi dva dny, aby se pořádně hnojivo nasálo. Zalévám čistou vodou až je kůra vyschlá, klidně jako každou jinu kytku, ale vodu z misek druhý den vylévám.. Po odkvětu většinou stvol odstřihnu, ale jen zaschlý konec. Přesazuji až tehdy, když květník už skoro praská pod sílou kořenů..... jinak si s nimi stále povídám, chválím je a to je asi tak všechno... přeji hodně radosti z těch vašich kvítek
Libuše Křapová
Evi, moc se mi tvoje kytičky líbí. Kdysi jsem zkoušela taky pěstovat kaktusy, měla jsem pár kousků a pěkně kvetly. Ale pak jsem se přestěhovala, kaktusy neměly své potřebné podmínky a jeden po druhém odešel. Co děláš s orchidejemi? Já mám jednu, dostala jsem ji loni, pěkně kvetla, odkvetla a teď živoří.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.