Šmejdům zvoní hrana,
policii pomohou senioři

Šmejdům zvoní hrana,
policii pomohou senioři

27. 5. 2015
klamání zákazníků
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Emil Buchta
Jako většina seniorů /zde i jinde/ , mám i já nejednu negativní zkušenost se "šmejdy".Krátce poté, co mi jeden "přičmouhlý"taxikář a prodejce vnucoval sadu nádobí (byl jsem cca 2 roky vdovec), dal jsem na radu kamaráda. Zazvonil jsi - zazvonila - tak se "vykecej" a já ti řeknu svůj názor. Dopadlo to tak, že jeden (jištěný na schodech parťákem) - vzal "roha" při zmínce o Policii. Slečna s T - mobile až mi vyjmenovala extra výhody - optal jsem se jí,co by mělo za význam dostat od nich o asi 500 Kč nižší tarif a rodině, co je komplet pod O2, volal s výhodou , že by se hovorné prodražilo v konečném důsledku o 200 až 300 Kč. Radím - nebavit se s nikým a už vůbec ne, něco podepisovat.
Hana Rypáčková
Jeli jsme z počátku na dvě akce za hranice do Bavorska.Z přednášek jsme odešli /oběd bekli/ , potoulali se okolím / ještě v Čechách /a nastoupili do autobusu jakoby nic.Výlety byly krátké,ale pěkné.Setkali jsme se v Řeznu na parkovišti se známými a oni" Na čem jste byli, na hrncích či dekách.?".My nevěděli, nějaké matrace někdo sice táhl autobusem...Pak už to prý hlídali a utíkat se nemohlo. Aby pak ti pomocní senioři taky odolali a nic nekoupili!!! Když bývají výprodeje "krámů" u nás v Sokolovně, zdá se mi , ze senioři nakupují s velkou chutí "šmejdy".Nakupují ,co vůbec nepotřebují....
Květoslava HOUDKOVÁ
Jezdila jsem na "výlety"/akce už od doby, kdy začaly (r.2000). Brzo jsem poznala pravý účel a včas se dobře proškolila. Znalosti jsem pak měla "vždy s sebou" = v hlavě a v krajním příp. uměla použít. Když prodejci zjistili, že znám přísluš.§ Občans.zákoníku, měla jsem do konce akce klid! (Bohužel, seniory více zajímá kdejaký drb, než by se včas poučili! = pak naletí a stěžují si! - a dokud toto potrvá, "Šmejdi" budou žít dál.)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%