Setkání přátel portálu i60 aneb  
Poděbrady se srdcem na dlani

Setkání přátel portálu i60 aneb
Poděbrady se srdcem na dlani

30. 4. 2015

Jsou Lázně Poděbrady na srdce? Ano! Léčí, pohladí, potěší, poučí, pobaví. Jsou ovšem i městem setkávání. Proběhlo jich a probíhá nespočet.

Jedním z nich i víkendové setkání nebo chcete-li párty příznivců i60. Již podruhé jsme se sešli, abychom viděli známé tváře a poznali nové, poklábosili „jak jde život“, dozvěděli se novinky o portále, uzavřeli nová přátelství a nabili se energií do další spolupráce. A v neposlední řadě se pobavili.

O programu bylo a ještě určitě bude napsáno hodně a podrobně. Vzhledem k mé páteční absenci se chci se zmínit o fenoménu, který mě upoutal po zbylé dva dny. Všimli jste si také? Úsměvy a focení. Nevěříte, podívejte se v galerii. Radost a pohoda, nejen hostů, ale i organizátorů, kteří by měli právo na trochu nervozity z přípravy náročného setkání.

Nezbývá než poděkovat. Redakci za portál i60 a tím za možnost se setkávat. Usměvavé a příjemné paní Lidmile za organizaci a báječný doprovod a těšit se na setkání další!  

Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji za milé komentáře. Setkání bylo prima!
Zdena Doušová
Zdravíme všechny íčkařky, setkání v Poděbradech bylo skvělé, i když jsme byli nováčci. Líbilo se i našim kamarádům Dědkovým z Liberce, moc děkujeme Lídě za úžasný program. Krásné jaro přeje Zděna a Jarda (kaktusář) Doušovi z Buštěhradu
Hana Rypáčková
Ty drobné chybičky, kterých se občas kdekdo dopouští, jsou mi tak milé.Každý si je v duchu opraví a raduje se, jak je šikovný a že s překlepy není na světě sám.
Dagmar Bartušková
Trpaslík sice chybu nemá, ale já ano, milá Dano. Takže příště bez čárky.
Dagmar Bartušková
Dáno, nádhera. A ten trpaslík nemá chybu.
Alena Várošová
Fotky se Vám moc podařily,jsou krásné, čisté a okouzlující.
VANDA Blaškovič
Máte kráásné fotky, paní Kolářová. Ty barvy jara jsou opravdu nádherné.
Helenka Vambleki
A další a další krásné fotky...škoda, že už jsou minulostí. Ale máme možnost se k nim kdykoliv vrátit a ty hezké a příjemné okamžiky si připomenout a uvědomit si tu sounáležitost. Jsem ráda, že jsem tam byla, i když jsem nemohla být všude, protože mne noha v mnohém omezovala, ale mohu si to teď aspoň vychutnat z foteček :-)
Soňa Prachfeldová
Dano krásné , některé motivy máme stejné , vše jsem nestačila proběhnout, Poděbrady jsou moc hezké
Marie Foltýnová
Krásné všechny fotografie,které nám připomínají příjemné setkání.A i to počasí,které je denně jiné, nám přálo.Bylo jako na objednávku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...