Setkání přátel portálu i60 aneb
Poděbrady se srdcem na dlani
30. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
30.4.2015 20:24
Dano, díky za fotografické přiblížení víkendových dnů, kde jsem nebyla....
Jana Šenbergerová
30.4.2015 19:44
Zuzana to napsala i za mě. Moc se mi líbí, že fotografie různých autorů se opakují jen minimálně a vytvářejí tak barvitou mozaiku Poděbrad, ale i aktivit, kterým se účastníci setkání věnovali.
Jaroslava Handlová
30.4.2015 09:41
Hezké připomenutí třech krásných dnů v Poděbradech mezi mnoha příjemnými lidmi. Danuš díky. Rovněž musím děkovat sympatické Lidmile a všem, kteří svou přítomností obohatili toto přátelské setkání.
Alena Tollarová
30.4.2015 09:00
Jé trpaslík, k tomu jsem se vůbec nedostala. Budu si asi muset doplnit vzdělání ještě jednou návštěvou Poděbrad. Pozdrav všem, bylo mi s vámi dobře. :-)))
Hana Rypáčková
30.4.2015 08:04
Já taky a přesto mám ještě některé tváře neznámé....Už mám pocit,že jsem tam byla s vámi...
Zuzana Pivcová
30.4.2015 07:26
Ráda si přečtu každý příspěvek a prohlédnu všechny fotky, abych si to setkání připomněla. Každý článek je individuálním odrazem pohledu jednotlivců, ale asi se všichni shodneme v pocitu, že to bylo fajn. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA