Setkání přátel portálu i60 aneb  
Poděbrady se srdcem na dlani

Setkání přátel portálu i60 aneb
Poděbrady se srdcem na dlani

30. 4. 2015

Jsou Lázně Poděbrady na srdce? Ano! Léčí, pohladí, potěší, poučí, pobaví. Jsou ovšem i městem setkávání. Proběhlo jich a probíhá nespočet.

Jedním z nich i víkendové setkání nebo chcete-li párty příznivců i60. Již podruhé jsme se sešli, abychom viděli známé tváře a poznali nové, poklábosili „jak jde život“, dozvěděli se novinky o portále, uzavřeli nová přátelství a nabili se energií do další spolupráce. A v neposlední řadě se pobavili.

O programu bylo a ještě určitě bude napsáno hodně a podrobně. Vzhledem k mé páteční absenci se chci se zmínit o fenoménu, který mě upoutal po zbylé dva dny. Všimli jste si také? Úsměvy a focení. Nevěříte, podívejte se v galerii. Radost a pohoda, nejen hostů, ale i organizátorů, kteří by měli právo na trochu nervozity z přípravy náročného setkání.

Nezbývá než poděkovat. Redakci za portál i60 a tím za možnost se setkávat. Usměvavé a příjemné paní Lidmile za organizaci a báječný doprovod a těšit se na setkání další!  

Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Dano, díky za fotografické přiblížení víkendových dnů, kde jsem nebyla....
Jana Šenbergerová
Zuzana to napsala i za mě. Moc se mi líbí, že fotografie různých autorů se opakují jen minimálně a vytvářejí tak barvitou mozaiku Poděbrad, ale i aktivit, kterým se účastníci setkání věnovali.
Jaroslava Handlová
Hezké připomenutí třech krásných dnů v Poděbradech mezi mnoha příjemnými lidmi. Danuš díky. Rovněž musím děkovat sympatické Lidmile a všem, kteří svou přítomností obohatili toto přátelské setkání.
Libuše Křapová
Dano, pěkná dokumentace i fotky :-)))
Alena Tollarová
Jé trpaslík, k tomu jsem se vůbec nedostala. Budu si asi muset doplnit vzdělání ještě jednou návštěvou Poděbrad. Pozdrav všem, bylo mi s vámi dobře. :-)))
Hana Rypáčková
Já taky a přesto mám ještě některé tváře neznámé....Už mám pocit,že jsem tam byla s vámi...
Zuzana Pivcová
Ráda si přečtu každý příspěvek a prohlédnu všechny fotky, abych si to setkání připomněla. Každý článek je individuálním odrazem pohledu jednotlivců, ale asi se všichni shodneme v pocitu, že to bylo fajn. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.