Můj kamarád Bertík
coby televizní hvězda
18. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
18.4.2015 18:57
Evičko,jste skvělí,Ty i Bertík.Rozdávali jste radost těm nejpotřebnějším.Je vidět,jak jsou šťastní.
Olga Štolbová
18.4.2015 18:32
Milá Evi a Bertíku, trochu jsem si zabrečela, ale štěstím, že jsou takoví lidé a pejsci, co dokáží přinášet tolik radost. Ale Evi, je to hlavně Tvá zásluha a Tvá šťastná a slunná povaha, co všechno Bertík umí. Máš mou obrovskou úctu a dík...********
Eva Balúchová
18.4.2015 17:49
Konečně jsem se dostala ke zhlédnutí videa.Tobě i Bertíkovi to moc sluší,ani jednomu bych věk nehádala.
Je od vás moc hezké,že rozdáváte radost tam,kde jí asi moc není.
Jana Šenbergerová
18.4.2015 16:51
Vnést radost do života kohokoliv je vždy chvályhodné. Vnést ji do života těch, kteří mají radostí poskrovnu je božské. Vám s Bertíkem se to, Evo, daří. Když čtu zdejší ohlasy, vidím, že jste potěšili nejen klienty Jedličkova ústavu. Přeji vám, ať se vám spolu daří rozdávat radost co nejdéle. Také jste mi vehnali slzy do očí a rozbušili srdce. Za všechno, co se ho v dobrém dotkne, děkuji.
Růžena Antlová
18.4.2015 15:29
Evo a Bertíku skvělé !!! Rozdali jste spoustu radosti a určitě ji ještě spoustu rozdáte !!!!
Alena Várošová
18.4.2015 15:01
Evo,máš můj obdiv,neskutečné se stává skutečným,děti které v stavu mají všechno,ale potřebují i tu psí lásku a to jsi dokázala Ty s Bertíkem čertíkem.
Eva Mužíková
18.4.2015 14:31
Lidmilo, když jsem viděla a hlavně slyšela, jak tam tu dívenku v zeleném svetru " naviguji", hned jsem si také říkala... vychovatelka se ve mne stále nezapře:)))))
Lidmila Nejedlá
18.4.2015 13:09
Milá Evo, jsi skvělý kynolog a já Tě obdivuji. Máš i hluboko zakořeněnou minulou práci pedagoga. Prostě jsi jedinečná!
Hana Šimková
18.4.2015 12:59
Já tak brečím dojetím, že nevidím na psaní. Moc vám oběma přeji , aby jste ještě hodně radosti roznesli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA