Můj kamarád Bertík
coby televizní hvězda

Můj kamarád Bertík
coby televizní hvězda

18. 4. 2015

Moji přátelé, 

v minulém týdnu jsem vás prostřednictvím článku Rozdávali jsme radost informovala o připravovaném TV natáčení naší aktivity v Jedličkově ústavu, akce je za námi, a tak mi dovolte, abych se s vámi podělila o zážitky.

Tentokrát se spojila obě oddělení, takže klubovna byla zaplněná skoro celá. Hned při vstupu mezi klienty se ozvaly radostné výkřiky, tleskání a dokonce někteří vnímavější na Bertíka volali. Byly to pro mne již známé tváře, snažila jsem se podle možností se se všemi jednotlivě pozdravit, podržet je třeba za ruku, pohladit nebo se na ně jen pousmát. Bertík okamžitě zaujal místo na lehátku vedle ležící dívenky, přehodil packy přes její nohy a čučel.

Dříve, nežli nastalo vlastní natáčení, dohodla jsem se štábem Regionální TV jakýsi postup. Přála jsem si, aby větší část tohoto přenosu byla věnována "souznění" Bertíka s klienty. Celá akce trvala skoro hodinu, Bertík byl opět ve svém živlu, byl k neutahání.

Když už jsem se domnívala že budeme končit, znovu a znovu si jeho přítomnost prostřednictvím ošetřovatelek klienti vyžadovali. Překvapeni byli i pracovníci TV štábu, nečekali, že budou natáčet pořad s takovým malým šikulou. No, a jeho ovladatelnost, opatrnost a nadšení při přímém kontaktu s těmito lidičkami je opravdu nadchla.

Ráda bych vám všem prostřednictvím našeho portálu předvedla malou ukázku a zároveň znovu moc a moc ze srdce poděkovala za vaše nádherné komentáře na chatu, které jsou pro mne, jak ráda říkám, pohlazením na duši.

 

dobročinnost domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%