Můj kamarád Bertík
coby televizní hvězda

Můj kamarád Bertík
coby televizní hvězda

18. 4. 2015
dobročinnost domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Drobňáková
V dnešnej dobe robiť nezištne dobré skutky, tak to sa málokedy vidí. Patrí Vám môj obdiv a vďaka v mene tých šťastných tam prítomných divákov.
Jaroslava Handlová
Evi, umět rozdávat radost tak, jak se to daří Tobě s Bertíkem, to je opravdové štěstí. Věřím, že Tě může hřát u srdéčka dobrý pocit, že pomáháš potřebným. Přeji Ti ještě hodně těch krásných, užitečných chvil a díky za to, že jsi přenesla tu přátelskou atmosféru i sem mezi nás.
Miluše Hasenohrlová
Evi, jste prostě s Bertíkem sehraná dvojka.Moc se mi líbíte,je úžasné jak pomáháte lidem.Jste mě opravdu k srdíčku blíž.
Alena Vávrová
Evi, už jsme si to napsaly i jinde, ale BLAHOPŘEJI, že jste se, při této tak záslužné činnosti, dostali s Bertíkem do tak širokého povědomí.
Libuše Křapová
Nedalo mi to a znovu jsem si pustila video - prostě malá živelná zrzavá radost :-)))
Marie Seitlová
Paní Evo a Bertíku, byli jste úžasní, nádherná canisterapie. Klientům jste připravila nádherný den plný zážitků s Bertíkem.
Zuzana Pivcová
I když vlastně článek ještě nevyšel, žasnu, co lidí si ho už dopředu vyhledalo. Je to milé a dojemné zároveň, co jedna trochu starší holka a jeden veselý voříšek dokáží udělat za VELKÉ VĚCI.
Alena Tollarová
Eva a Bertík = správná dvojka na správném místě! Zaslouží pochvalu, uznání a přání jen tak dál ... pac a pusu :-))))
Libor Farský
Evičko a Bertíku, pohlazení po duši je to pro každého komu se poštěstí ten snímek jen shlédnout, natož pro olíznuté s láskou.
Hana Rypáčková
Tak jsme se podívali i s Vendou, je to skvělé....Obdivujeme tě Evo i tebe Bertíku. Venda by to nedal.To oblizování....Jednička s hvězdičkou.Mohl by do filmu!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody