ČT nabídne celkem
57 hokejových utkání

ČT nabídne celkem
57 hokejových utkání

13. 4. 2015

Česká televize z celkových 64 zápasů mistrovství světa v hokeji, které se v květnu uskuteční v Praze a Ostravě, odvysílá rekordních 57 televizních utkání. Kromě studií v hokejových halách bude vysílat například z hotelu národní reprezentace a šampionát přiblíží také v pořadu Hokejové poledne.

„Česká potažmo Československá televize je nejvytrvalejším světovým vysílatelem v historii Mistrovství světa v hokeji. Při tom jubilejním, padesátém, nabídneme divákům nejen nejvíce televizních utkání v historii českých obrazovek, vůbec poprvé opatříme i kompletně všechna utkání na webu mshokej.cz českým komentářem,“ uvedl výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský. 

Na webu budou dostupné všechny zápasy šampionátu. Videoarchiv dále poskytne sestřihy důležitých momentů, rozhovory s hráči i reportáže o dění na mistrovství.

V Hokejovém poledni budou ryze hokejové části pořadu, ale také nejrůznější netradiční pohledy na mistrovství světa a na to, jak celá země i zahraniční návštěvníci šampionát v Česku prožívají. „Hokejové poledne bude k vysílání využívat studia v Praze a v Ostravě a kromě nich ještě mnoha jiných míst, například obě fan zóny, okolí O2 areny, dva speciály chystáme i z hráčského hotelu,“ uvedl Robert Záruba, který se na přenosech hokejových šampionátů podílí 23 let. 

ČT na dobu šampionátu rovněž připravila pořady s maskoty, jimiž letos jsou postavičky králíků Boba a Bobka. Děti se s nimi setkají v nové digitalizované verzi večerníčku a ve speciálním dětském hokejovém kvízu. Šampionát zahájí 1. května zápas Finska s USA, čeští hokejisté nastoupí proti Švédsku. 

Česká televize hokej
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Budeme se těšit na utkání našich, ale ta ostatní utkání už by pro nás byla moc. Raději budeme na zahradě :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.