Výzva pro naše zralé modelky: 
přihlaste se nám na akci 28.4.!

Výzva pro naše zralé modelky:
přihlaste se nám na akci 28.4.!

4. 4. 2015

Vážené dámy, naše zralé modelky, v úterý 28. dubna pořádá nadace Konto Bariéry společně s Národním muzeem akci, při které budou "ukládány vzpomínky" seniorů v rámci projektu Národní kronika. Při této příležitosti bude uspořádána také přehlídka historické módy, a to v Letohrádku Kinských v Praze 5. 

Organizátoři akce nás požádali, abychom vybrali celkem 11 dam, jež by mohly v tento den předvádět historické modely, které vybere dr. Miroslava Burianová z Národního muzea. Vzhledem k tomu, že je tato akce již za několik dní, vyzýváme touto cestou modelky, zaregistrované na portále i60 v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion, aby se nám přihlásily, pokud by měly čas a chuť se této akce zúčastnit.

Předvádět se bude celkem 13 modelů, do kterých by se měly převléknout dvě mladé modelky a 11 seniorek. Akce začne cca v 11 hodin, přehlídka bude trvat asi 30 minut, ovšem už po Velikonocích, ve dnech od 8. do 18. dubna, bude nutné kostýmy vyzkoušet, a to v archivu Národního muzea (Na Zátorách 6, Praha 7, kousek od metra C Holešovice).

Prosíme dámy, které by měly zájem o tuto přehlídku historické módy, aby se nám ozvaly na redakční mail i60@i60.cz, anebo na mail naší produkční dhavlasova@email.cz.

Tahle země není jenom pro mladý!

Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
No jo Marie,nic jiného mě nezbývá než si počkat.Bohužel jsem zase z daleka,jinak bych do toho určitě šla.
Hana Čadová
Určitě informace přijdou včas. Přehlídka modelů je až 28. 4. zkouška se stihne! Škoda, že jsem mimo Prahu určitě bych se přihlásila!
Redakce i60
My také čekáme na bližší informace o akci. Žádné jsme zatím neobdrželi, tak snad je dostaneme včas.
Marie Magdalena Klosová
Kdo si počká,ten se dočká.
Eva Balúchová
Ticho po pěšině:-) Nikdo se nepochlubí že byl na zkoušce ,jsem zvědavá co budete mít oblečeného.No ale musím vydržet,bude to pro nás překvapení.
Hana Rypáčková
Nebylo to Paměti národa a psalo se už do té staré šedesátky???
Alena Tollarová
Jsem zvědavka a ve výzvě nejsou žádné bližší informace o akci. Takže jsem se pídila, co by tak asi ukládání vzpomínek seniorů mohlo vlastně být. Nahlédla jsem na stránky Národní kroniky a jsem o něco moudřejší :) asi tak o píďu ...
Eva Mužíková
Ano, špatně jsem údaj o zkoušce četla....díky
Daniela Havlasová
Plánována je jedna zkouška. Během příštího týdne se ozveme s bližšími informacemi.
Eva Balúchová
Zkouška by měla být jedna,jestli jsem dobře četla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...