Výzva pro naše zralé modelky: 
přihlaste se nám na akci 28.4.!

Výzva pro naše zralé modelky:
přihlaste se nám na akci 28.4.!

4. 4. 2015

Vážené dámy, naše zralé modelky, v úterý 28. dubna pořádá nadace Konto Bariéry společně s Národním muzeem akci, při které budou "ukládány vzpomínky" seniorů v rámci projektu Národní kronika. Při této příležitosti bude uspořádána také přehlídka historické módy, a to v Letohrádku Kinských v Praze 5. 

Organizátoři akce nás požádali, abychom vybrali celkem 11 dam, jež by mohly v tento den předvádět historické modely, které vybere dr. Miroslava Burianová z Národního muzea. Vzhledem k tomu, že je tato akce již za několik dní, vyzýváme touto cestou modelky, zaregistrované na portále i60 v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion, aby se nám přihlásily, pokud by měly čas a chuť se této akce zúčastnit.

Předvádět se bude celkem 13 modelů, do kterých by se měly převléknout dvě mladé modelky a 11 seniorek. Akce začne cca v 11 hodin, přehlídka bude trvat asi 30 minut, ovšem už po Velikonocích, ve dnech od 8. do 18. dubna, bude nutné kostýmy vyzkoušet, a to v archivu Národního muzea (Na Zátorách 6, Praha 7, kousek od metra C Holešovice).

Prosíme dámy, které by měly zájem o tuto přehlídku historické módy, aby se nám ozvaly na redakční mail i60@i60.cz, anebo na mail naší produkční dhavlasova@email.cz.

Tahle země není jenom pro mladý!

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%