Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
19.3.2015 00:00
Mně jste kápla do noty. Krásné dny, jaro, láska...
Alena Várošová
18.3.2015 12:58
Pěkná báseń má cit,má lásku - nádhera.Ta patří k jaru.
Jitka Chodorová
18.3.2015 10:41
Zuzce ještě jednou děkuji,a Vando,byla to od Zuzky jen přátelská výpomoc,a ne nějaká nemístná kritika.Ale i tobě děkuji za komentář.
Zuzana Pivcová
18.3.2015 10:25
Za sebe říkám pouze to, že jsem reagovala s návrhem opravy na samotnou Jitku, která hned v prvním komentáři, dříve, než kdokoliv něco hodnotil, žádala redakci o změnu. Takže já se k žádnému přehnání nehlásím.
VANDA Blaškovič
18.3.2015 10:19
Jitko, piš jak Ti velí srdce. Ty to umíš, máš to v malíčku.. Nejsme tady ve škole. Do vaření si také nenecháš jistě kecat. Báseň vychází z Tvých pocitů a ne z pocitů jiných lidí. Jitka není školačka, toto jste podle mne, vážení, přehnali.
Jitka Chodorová
18.3.2015 10:08
Souhlasím Zuzko a děkuji,též děkuji všem za jarní komentáře a přeji pěkný den.
Jiří Libánský
18.3.2015 10:06
Já bych přece jen změnil i první slovo. "Tak zima odchází", je odpovědí na otázku "Jak zima odchází?" A báseň je o jaru a ne o způsobu odcházení zimy. Moc se v tom textu významově šťourám, viď?
Zuzana Pivcová
18.3.2015 09:55
Kdybys, Jituš, souhlasila, opravila bych Ti místo redakce, kterou žádáš, ten 3. řádek na podobu "někdy nás studila...".
Zuzana Pivcová
18.3.2015 09:52
To je dobře, že pokračuješ ve své prezentaci měsíců nebo ročních období s výčtem všech jejich typických vlastností a k nim patřících činností. Vždycky se mi to moc líbilo.
Marie Magdalena Klosová
18.3.2015 09:32
Ano,milá Jitko,je čas na lásku,na úsměv.Jaro je tady a tys ho pěkně přivítala verši.To každý neumí!.mm
Načíst starší příspěvky