Do Poděbrad s příběhem!

Do Poděbrad s příběhem!

14. 1. 2015

Jako loni jsem zaměstnala mozkové závity a vyplodila toto:

Pojďme do Poděbrad napsat příběh. Krátký, delší, veselý, smutný - jak komu libo. Podmínka jediná, slova za sebou musí být podle abecedy. Samozřejmě nemusíme / ale můžeme/ použít Q, W, X, Y, Ď, Ť, Ň - všechny ostatní ano.

Jak by takový příběh měl vypadat? Vyberte si jedno písmeno z abecedy a další už se odvíjí, jak jdou písmena v abecedě za sebou, až dojdeme k Ž, pokračujeme znova od A. Můžete použít i slovo nespisovné či hovorové, když jiné v tom smyslu nenajdete. Např.:

Konečně letos milá novina!  Opět párty qualitní! Rybník Ředkovec - sešlost šedesátníků - to už vyšumělo! Ze žalu abstinujeme! Bude celostátní čundrcountryshow!!! Dodá energii flegmatikům!!! Grupa hrajících, chechtajících i jásajících kolem lázní!

 

Za redakci dodáváme, že nejlepší tři příběhy, které autoři přečtou na i60 Párty v Poděbradech, obdrží malý dárek.

i60 Párty i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Příběh pro Poděbrady sepisovat nebudu, ale do zavazadla přibalím: Novou stolní hru - nejen pro seniory : "KONEČNĚ DOMA". Autorkou je studentka Univerzity JEP z Ústí n.Lab. - inspiroval ji film Silvy Dymákové "ŠMEJDI". Sl. Dymákovou osobně znám - pozvala mne na "křtiny" a tam jsem hru dostala jako dárek! (Hru již propaguje TV - bude-li čas a chuť, můžeme si v Poděbradech také zahrát).
Eva Mužíková
No Maruško, nezklamala jsi, máš tvůrčí střevo...
Marie Foltýnová
A bylo co dodat.Elegantní frajerky,galantní hábity,chodily inteligentně,jako kvalitní,ladné manekýnky.na otevřeném prostranství.Reprezentovaly statečně,tyto už vyzrálé ženy,velikostí značky Xl -Žasnu.
Eva Mužíková
Libuško, TO DÁŠ!!!
Libuše Křapová
No dobrýýý, ještě že Abeceda není vstupenka :-) Stála bych asi za dveřmi
Eva Mužíková
ZRALÉ MODELKY... Energické Fešandy Garderóby Honily, CHtěly I Jistě Krokem Ladným Molem Na Nějaký Okamžik Projít. Róby Řasené, Sexi, Široké, Také Ťesné - Úchvatné. Věrka, Xenie, Yveta, Zdena, Žofie.. Adeptky Bojovaly Celé Červenolící. Dobře Děvčata!!!!
Alena Tollarová
Ne ne, tak to fakt pro mě není. Abecedu jsem dala psát vnukovi, když tu byl o vánočních prázdninách - tiskacím, psacím, malým i velkým písmem. Ale tím to tak končí.
Zuzana Pivcová
To tedy zírám, jeden lepší pokus než druhý!! Nevím, jestli by to dokázal jiný jazyk než slovanský, pochybuji.
Alena Vávrová
Álo, taky jsem na to koukala jako puk, není to moje parketa. Určitě to však není podmínkou účasti na srazu. Napsala jsem si na šířku papíru abecedu a ejhle, šlo to. V nouzi, když chybí třeba slovo od x - lze zadat do vyhledávače a inspirovat se. Alois bryndá ceylonský čaj. Dělá exkluzivní filipínský grog. Hynek chce i jablko, kiwi, limetku, maliny, nebo ostružiny. Pitomý Quido reptá, se šťávou třešňovou uhání vstříc WC. Xaver yzopem zahání žízeň. :-)
Alena Tollarová
To koukám, že můžu vyrazit tak akorát do háje ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...