Do Poděbrad s příběhem!

Do Poděbrad s příběhem!

14. 1. 2015

Jako loni jsem zaměstnala mozkové závity a vyplodila toto:

Pojďme do Poděbrad napsat příběh. Krátký, delší, veselý, smutný - jak komu libo. Podmínka jediná, slova za sebou musí být podle abecedy. Samozřejmě nemusíme / ale můžeme/ použít Q, W, X, Y, Ď, Ť, Ň - všechny ostatní ano.

Jak by takový příběh měl vypadat? Vyberte si jedno písmeno z abecedy a další už se odvíjí, jak jdou písmena v abecedě za sebou, až dojdeme k Ž, pokračujeme znova od A. Můžete použít i slovo nespisovné či hovorové, když jiné v tom smyslu nenajdete. Např.:

Konečně letos milá novina!  Opět párty qualitní! Rybník Ředkovec - sešlost šedesátníků - to už vyšumělo! Ze žalu abstinujeme! Bude celostátní čundrcountryshow!!! Dodá energii flegmatikům!!! Grupa hrajících, chechtajících i jásajících kolem lázní!

 

Za redakci dodáváme, že nejlepší tři příběhy, které autoři přečtou na i60 Párty v Poděbradech, obdrží malý dárek.

i60 Párty i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Ach běda! Co čekáte děvčata? Expertka, filuta, grafomanka Helenka chytře inspiruje Janu, Květu, Libuši, Marušku. Nemůže ovšem patřičně qalitně rytmicky řídit soubor šíleně trylkujících uživatelek vibrafonů, xylofonů, ypsilonů znějící živelně.
Soňa Prachfeldová
A bude celý dům eskalovat fórama, gesta holiče, chodit ilegálně jen kol ledničky, možná nebude olizovat papírů qvanta, ,rozum říká stop šílenče, to udupeš , viz xicht yzotopní zedníka žravého,
Zuzana Pivcová
Asi budu celkově čistokrevně divná, efektní fascinující gloriola, hodnotící chvály i jednotlivé komentáře lidí mě nadchnou, ovšem popravdě quasi raději říkám, stačí, šetřte těmi úžasnými vyznáními, wow, Xantipa Yankeeovská, "zralá" žena.
Hana Rypáčková
A bude co činit dodatečně ?Energie fučí gejzíry hnusné chlouby i její kvalita letí mimo ní .Otevřeně přiznávám , radost ,stálé štěstí, trvale unavující vzpomínání ztrácím.
Marie Magdalena Klosová
Jak kruci lamat mam něco opravdu paradního,qualitního,radoby smysluplného teď,u všech "wxy"? Zázrakem,že?
Soňa Prachfeldová
Ty číslo, abych už začala !
Helenka Vambleki
Moc nelichoť obstarožní paní, raději řaď slova šupšupšup, teď už víš, ze života a bez cukrlátek, číčo!
Zuzana Pivcová
Koukám, co to říkáš, a teprve zaznamenávám, že opět sypeš úspěšně z rukávu další příspěvek dle abecedy. Ty jsi nedostižná.
Helenka Vambleki
Zuzi, žádná atletika, ber citlivě češtinu, důvtip, eleganci, filosofii. Gramatiku hoď chobotnatcům. I já koumám, litery měním, nic odborného. Potěš ráda řvoucí srdce! Štastnou Tě uvidí víckrát zelená žába !!!
Zuzana Pivcová
Myslím, Helenko, že tohle bude těžší než to loňské! Jen Ty jsi taková hlava vynalézavá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.