Soutěžte o mobilní telefony:
posouváme uzávěrku do pátku!

Soutěžte o mobilní telefony:
posouváme uzávěrku do pátku!

5. 1. 2015

Že je život ve vyšším věku jednotvárný či dokonce nudný? Tak to ani náhodou. Vaše soutěžní příspěvky na téma "Můj nejsilnější zážitek roku 2014" jsou toho důkazem. A že těch zážitků bylo! Kvůli velkému počtu soutěžních příspěvků, které jste poslali většinou až po Novém roce, jsme se rozhodli posunout uzvěrku soutěže z dneška na pátek 9. ledna. Všechny dosud nevydané soutěžní příspěvky budeme zveřejňovat průběžně v následujících dnech, pokud ještě někdo bude chtít svůj zážitek do soutěže vyslat, má tuto možnost maximálně do pátečních 12.00 hodin.

Fotosoutěž: fotka navíc a zrušení limitu!

Zároveň s literární soutěží posouváme i uzávěrku fotosoutěže "Moje snímky roku" tak, abychom vítěze obou kategorií mohli vyhlásit společně. A pozor, všem čtenářům nabízíme možnost přidat do soutěže ještě jednu soutěžní fotografii a zároveň rušíme limit třiceti hlasů pro to, aby mohly fotografie postoupit do finále. Redakce tedy bude vybírat vítěze ze všech snímků vyslaných do soutěže tak, aby měly šanci bojovat o prvenství i nově vložené fotografie.

A ještě jedna novinka: jakýkoli čtenář může redakci doporučit vybranou fotografii jako adepta na vítěze, tedy "postrčit" svého favorita do finálového rozhodování redakce. Učinit tak může každý formou komentáře u tohoto článku. Tyto "poradní hlasy" mohou hrát roli při výběru vítězného snímku, byť jen tím, že členy poroty upozorníte na konkrétní fotografii.

Nezapomeňte na další soutěže

Když už jsme u toho posouvání termínů, prodlužujeme jej i u produktových soutěží. Soutěžit o krém Mary Kay a tři CD Sira Arthura Conana Doyla - Sherlock Holmes - Barvíř na penzi/Podnájemnice v závoji můžete do 11.1. 2015.

Nově jsme pro Vás připravili soutěž o celodenní skipas pro 2 osoby ve Ski&bike areál Špičák, můžete o něj soutěžit zde. A dále soutěž o doplněk stravy Flexodon C, který přispívá ke správné funkci chrupavek a kostí, soutěžte zde.

Dnes tedy vyhlašujeme jen vítěze vědomostního kvízu, kterým se stává pan Květuš Kmínek. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři, jsme rádi, že jsme ve vaší společnosti i v roce 2015. Kdo neměl možnost seznámit se s našimi plány pro letošní rok, může si otevřít tento odkaz. A jak jsme slíbili, v nejbližších dnech přineseme nové informace o i60 Párty, tedy setkání příznivců magazínu i60 v poděbradském hotelu Junior.

Čtěte, soutěžte, bavte se. Tahle země není jenom pro mladý! 


čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Jako fotograf amatér vidím v soutěži mnoho krásných a nápaditých záběrů. Někdo má rád především snímky květinek, někdo krajinek nebo kočiček a pejsků. Jiní dávají přednost neobvyklým záběrům s netradiční-neotřelou kompozicí. Každý máme rádi něco jiného a to je dobře. Některé snímky jsou bez potřebných údajů, jiné jsou nakřivo nebo uměle s přidanými barvami, aby se líbily. Ale je vidět snaha potěšit ostatní. Redakce dodala ceny, a tak změnu termínu můžeme jen přijmout, když přibudou další snímky i hlasy.Není napsáno kolik snímků můžeme doporučit, a tak si jich dovolím více, i když mají málo hlasů - Paní Soňa Pražáková - nádherné - Zrcadlení 9 hlasů, pan Radek Cakl -krásné makro, barva, kompozice - Ibišek (9), Jan Kutílek - překrásné pískovcové skály-V Teplických skalách a paní Hana Šorejsová - barevný exotický a tematický snímek s perfektním ohňostrojem - Happy New Year . Díky za prima přehlídku - hlasy nerozhodují-naštěstí.
Jitka Chodorová
I já se přidám a zcela souhlasím s Růženkou pode mnou,jen vám dám tipy na překrásné fotky M.Klosové Voňavá Provence a Levandulový klášter,pak bych se ještě přimlouvala za fotku M.Převrátilové,Svítání v la Manga.Fotky s velkým počtem palců přehlížím,i když jsou kvalitní,nemají v sobě tu srdečnost okamžiku,a ani se nehodí do této soutěže.Tato soutěž je seniorská a ne umělecká.Tak hodně štěstí při výběru!
Růžena Antlová
Máte to težké vybrat tu nejhezčí fotku ,ale vy si určitě poradíte . Nemělo by být rozhodující počet palců u fotek . Některé mají přez 200 palců a to je zarážející . Jsou sice moc pěkné ale jsou tam i fotky které mají jen pár hlasů a ty mě oslovují daleko víc. Tak přeji šťastnou ruku při výběru té nej , a opravdu bych rozhodnutí která to je nechala jen na vás !
Miluše Hasenohrlová
Ano není důvod měnit pravidla.Některé fotky jsou precizní, jak od profesionálů,ale některé ,ne tak dokonalé, jsou focené srdíčkem.A určit ty nej,nej, je velice těžké.
Hana Rypáčková
Jestli nám jde jen o to, aby web fungoval, je třeba nechat redakci volnou ruku.Množství klikařů a četnost návštěvníků zlepšuje finanční situaci webu.Navýší se kapacita a nestane se , že nám galerie a články zmizí spolu s webem. Děkuji redakci za trpělivost s námi přemoudřelými .Já bych to dělat nechtěla.
LENKA VORÁŘOVÁ
Dobrý den, vložila jsem jen jednu fotku, i když jsem jich měla zveřejněno na Fotu dne hned několik, a nehodlám přidávat další ani po uměle prodlouženém termínu. Myslím, že času na vložení bylo opravdu dost. A rovněž nehodlám nikoho jmenovat, i když pěkných fotek by se našla celá řada... Ráda hraju podle pravidel a nerada někomu něco podsouvám. Takže ať si porota vybere podle svého nejlepšího uvážení, věřím, že vítězná fotka bude tou NEJ... Někdy totiž krásu najdete v maličkosti a nemusí se jednat zrovna o dokonalou krásu :) Pěkný den
Radovan Cakl
Připojuji se k "černým ovcím" u tohoto článku a odkazuji na můj článek "Videosoutěž i60.cz: Mé malé ohlédnutí" Výhra v ceně několika tisíc korun, nemůže portálu v ničem pomoct. Vzpomeňme na příspěvky a diskuze po videosoutěži, v nichž byla cítit ukřivděnost, nepřejícnost i závist. Raději víc soutěží o ceny v řádu stokorun. Možná by to přineslo redakci víc práce (ale není to jisté), protože subjektivní zhodnocení, kdo je nejlepší v soutěži o tisíce je těžší, než když jde o pakatel. Také se přimlouvám o anonymní zveřejnění soutěžních příspěvků i fotografií, protože pak půjde víc o to, co se komu víc líbí, a ne o to, kdo má kolik kamarádů. I když ani to se nedá u nás úplně vyloučit. Tamtamy fungují už nyní. Se změnou pravidel v průběhu, a tím méně po konečném termínu soutěže nesouhlasím a proto ani nedávám čtvrtou fotku. Je jasné, že když si lidi na poslední chvíli uvědomí, že jde o mobil, a to může být 2 až třeba 5 tisíc, zavalí redakci horou, a přiznávám že i dobrých článků, a redakce má dilema. Buď vyhlásí vítěze z těch, které stihla zveřejnit - a ti co poslali příspěvek v termínu se budou cítit dotčeni. A nedej bóže, kdyby zvítězil článek dosud nezveřejněný. Nebo má možnost ODSUNOUT TERMÍN VYHLÁŠENÍ vítěze do doby, až budou všechny příspěvky DOŠLÉ V TERMÍNU zveřejněny. Ale v žádném případě posunout uzávěrku soutěže pro zasílání příspěvků.
Eva Balúchová
Bohužel,je to tady zvykem.Od vyhlášení soutěže nikdo neposílá příspěvky až ke konci se nahrnou.Redakce to toleruje,uvidíme jak dlouho. Mě o výhru vůbec nejde,ani jsem nevěděla o co se soutěží,ale přijde mě to trochu nefér k těm,co poslali první příspěvky. A taky bych se přimlouvala za fota anonymní.
Milena Šlaisová
Všem dobrý den, ještě bych se ráda zeptala - kdyby se zvedla velká vlna protestů proti měnění pravidel, vlastně téměř po skončení soutěže, zase by se měnila již změněná pravidla? Soutěž oficiálně skončila 4.1. a mění se pravidla? Ani ne v průběhu, ale po skončení!???? Jsme jací jsme, platí pro celý stát, vládu, občany
Milena Šlaisová
Hlásím se jako druhá "černá ovce". Měnit pravidla v průběhu soutěží mi nepřipadá korektní. Nevím co více dodat. Souhlasím s paní Alenou Tollarovou. Měnit pravidla, posouvat termín?????????????? A dokonce i alibismus členů poroty? Velmi trapné

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...