Soutěžte o mobilní telefony:
posouváme uzávěrku do pátku!

Soutěžte o mobilní telefony:
posouváme uzávěrku do pátku!

5. 1. 2015

Že je život ve vyšším věku jednotvárný či dokonce nudný? Tak to ani náhodou. Vaše soutěžní příspěvky na téma "Můj nejsilnější zážitek roku 2014" jsou toho důkazem. A že těch zážitků bylo! Kvůli velkému počtu soutěžních příspěvků, které jste poslali většinou až po Novém roce, jsme se rozhodli posunout uzvěrku soutěže z dneška na pátek 9. ledna. Všechny dosud nevydané soutěžní příspěvky budeme zveřejňovat průběžně v následujících dnech, pokud ještě někdo bude chtít svůj zážitek do soutěže vyslat, má tuto možnost maximálně do pátečních 12.00 hodin.

Fotosoutěž: fotka navíc a zrušení limitu!

Zároveň s literární soutěží posouváme i uzávěrku fotosoutěže "Moje snímky roku" tak, abychom vítěze obou kategorií mohli vyhlásit společně. A pozor, všem čtenářům nabízíme možnost přidat do soutěže ještě jednu soutěžní fotografii a zároveň rušíme limit třiceti hlasů pro to, aby mohly fotografie postoupit do finále. Redakce tedy bude vybírat vítěze ze všech snímků vyslaných do soutěže tak, aby měly šanci bojovat o prvenství i nově vložené fotografie.

A ještě jedna novinka: jakýkoli čtenář může redakci doporučit vybranou fotografii jako adepta na vítěze, tedy "postrčit" svého favorita do finálového rozhodování redakce. Učinit tak může každý formou komentáře u tohoto článku. Tyto "poradní hlasy" mohou hrát roli při výběru vítězného snímku, byť jen tím, že členy poroty upozorníte na konkrétní fotografii.

Nezapomeňte na další soutěže

Když už jsme u toho posouvání termínů, prodlužujeme jej i u produktových soutěží. Soutěžit o krém Mary Kay a tři CD Sira Arthura Conana Doyla - Sherlock Holmes - Barvíř na penzi/Podnájemnice v závoji můžete do 11.1. 2015.

Nově jsme pro Vás připravili soutěž o celodenní skipas pro 2 osoby ve Ski&bike areál Špičák, můžete o něj soutěžit zde. A dále soutěž o doplněk stravy Flexodon C, který přispívá ke správné funkci chrupavek a kostí, soutěžte zde.

Dnes tedy vyhlašujeme jen vítěze vědomostního kvízu, kterým se stává pan Květuš Kmínek. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři, jsme rádi, že jsme ve vaší společnosti i v roce 2015. Kdo neměl možnost seznámit se s našimi plány pro letošní rok, může si otevřít tento odkaz. A jak jsme slíbili, v nejbližších dnech přineseme nové informace o i60 Párty, tedy setkání příznivců magazínu i60 v poděbradském hotelu Junior.

Čtěte, soutěžte, bavte se. Tahle země není jenom pro mladý! 


čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.